Blogolj!

Kiemelt híreink

Orbán Viktor: itt az ideje egy újabb nemzeti konzultációnak

Orbán Viktor: itt az ideje egy újabb nemzeti konzultációnak

2020.05.29. | Tündi

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! …

Tovább
Újra szabad az átkelés a magyar–szlovén határon

Újra szabad az átkelés a magyar–szlovén határon

2020.05.28. | Pintér M. Lajos

Lecsengőben a koronavírus-járvány első hulláma, megszűntek a korlátozások.

Tovább

Mária szobrot fejeztek le Esztergomban

2017.11.13.
Pedig ugye nálunk, köszönhetően a kerítésnek, nincsenek is illegális bevándorlók. Itt csak hülyék vannak.

Vérüket adták a közösségért

2017.11.13.
Az ország több pontján adnak vért a kormányhivatalok munkatársai a következő egy hétben – a Blogstar a Csongrád megyeieket látogatta meg. Csak „veterán” véradókkal találkoztunk, pedig többen csatlakoztak az akcióhoz, mint a korábbi években. 

„Az ellenzék sem együtt, sem külön nem képes megszólítani a választókat”

Az ellenzék semmilyen formációban – sem együtt, sem külön – nem képes megszólítani a választókat – jelentette ki Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Halálos ütések a makói éjszakában

2017.11.13.
A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal az öt férfival szemben, akik idén tavasszal bántalmaztak egy makói férfit.

Afgán, pakisztáni, albán migránsokat tartóztattak fel a déli határnál

2017.11.13.
A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.11.13.
Orbán hódítása, Soros eszméje, Havas Henrik szimata, Terence Hill spagettije és az önjáró magyar autók titkai hétindító online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Orbán Viktor: Most kell szerénynek lenni

2017.11.12.
Magyarország meg fogja védeni határait, meg fogja akadályozni a "Soros-terv" megvalósítását, és végül ezt a küzdelmet is megnyeri - mondta Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke

Lázár: Ha győz a Fidesz, végre Magyarország nevethet a végén

Pintér M. Lajos
2017.11.12.
A Fidesz nemcsak másokhoz képest, hanem a saját kormányzati teljesítménye alapján is érdemes egy újabb választási diadalra. Nem jobb híján tehát, hanem éppenséggel a jobb jogán, a harmadik ciklussal pedig új fejezetet írhat a magyar történelemben – fogalmazott Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a párt kongresszusán.

Támogatás a szociális ágazatban dolgozóknak

2017.11.12.
A kormány az idén egymilliárd forinttal támogatja a szociális ágazatban dolgozók lelki egészségének megőrzését - közölte az EMMI

Közel négymillióan Orbán Viktor mellett

2017.11.12.
A Nézőpont legfrissebb felmérése szerint a magyar választópolgárok csaknem fele támogatná Orbán Viktor miniszterelnökké választását. A jobbikosok harmadának nem kell Vona Gábor.

Ezeket a cikkeket olvastad már?