Blogolj!

Kiemelt híreink

Orbán: radikálisan át kell alakítani az idei költségvetést (videó)

Orbán: radikálisan át kell alakítani az idei költségvetést (videó)

2020.03.30. | Pintér M. Lajos

A kormányfő továbbra is számít a gazdasági kamarák észrevételeire.

Tovább
Kétezernél is több lélegeztetőgép érkezik a héten

Kétezernél is több lélegeztetőgép érkezik a héten

2020.03.30. | Pintér M. Lajos

Mindezt a külgazdasági és külügyminiszter jelentette be a Parlamentben.

Tovább

Kormányszóvivő: azzal segíthetsz, ha otthon maradsz!

Pintér M. Lajos
2020.03.27.
A magyar kormány eddigi határozott lépései meghozták gyümölcsüket, de az emberek együttműködése is szükséges a járvány terjedésének lassításához.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.03.27.
A koronavírus terjedése, az adatvédelem felülírása, a mentősök hálaműsora, a magyar válságkezelés példája és Demcsák Zsuzsa esküvői halasztása pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Hatvan-hetven százalékkal csökkent a közterületek igénybevétele

Dorogi László
2020.03.26.
Lakatos Tibor, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője elmondta, a járványügyi intézkedések hatására jelentősen csökkent a lakosság jelenléte a közterületeken.

Nyáron tetőzhet a koronavírus-járvány Magyarországon

Dorogi László
2020.03.26.
Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón többek között arról beszélt, hogy a tudomány jelenlegi prognózisa szerint június-júliusra várható a koronavírus-járvány tetőzése Magyarországon.

Ferenc pápa egyik közeli munkatársa is elkapta a koronavírust

2020.03.26.
Olasz lapértesülések szerint fertőtlenítették a pápa lakóhelyeként ismert Szent Márta-házat, és tovább szigorították az óvintézkedéseket Vatikánváros egész területén, miután kiderült, hogy a Ferenc pápa egyik közeli munkatársának pozitív lett a koronavírus-tesztje.

261-re nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 261-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az eddigi 21 főről 28–ra nőtt a gyógyultak száma is - írja a koronavirus.gov.hu.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.03.26.
A balliberális ellenzék kettős mércéje, Donald Trump ellenségei, a koronavírus rohama, az Orbán-kormány gyakorlatiassága és L. L. Junior óvatossága csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Koronavírus: A kormány megtiltotta egy gyógyszeralapanyag kivitelét

2020.03.25.
A kormány újabb rendkívüli intézkedést hozott a magyar emberek egészségügyi ellátása védelme érdekében a veszélyhelyzet idejére: megtiltotta egy a koronavírus-betegek gyógyításában alkalmazott gyógyszeralapanyag kivitelét Magyarországról.

Koronavírus: a budapesti brit nagykövet-helyettes az egyik áldozat

2020.03.25.
Steven Dick budapesti angol nagykövet-helyettes az egyik áldozata a koronavírus járványnak Magyarországon - értesült róla az Index. A lap értesülését a brit nagykövetség megerősítette.

Kijárási korlátozás elrendelésére kizárólag a kormány jogosult

2020.03.25.
A veszélyhelyzetben érvényes szabályozás nem nyújt jogi alapot arra, hogy a polgármesterek a településükön a lakosság szabad mozgására vonatkozóan kijárási korlátozást, tilalmat rendeljenek el - hívta fel a figyelmet szerdai közleményében a Miniszterelnökség.

Ezeket a cikkeket olvastad már?