Blogolj!

Kiemelt híreink

Alakul a kormány – lapértesülés

Alakul a kormány – lapértesülés

2018.04.25. | Kecskés István

Úgy tűnik valóban nem lesz tagja az új kabinetnek Lázár János, ellenben úgy hírlik, hogy lesz egy nő a miniszterek között.

Tovább
Jobbik: Toroczkai László a legesélyesebb az elnöki posztra?

Jobbik: Toroczkai László a legesélyesebb az elnöki posztra?

2018.04.25. | Kecskés István

Eddig sem volt népszerűtlen a Jobbikon belül Toroczkai László, ásotthalmi polgármester, de a Magyar Idők szerint egyre többen támogatják, hogy ő legyen a párt elnöke. 

Tovább

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18.
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.04.18.
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Csoltó Gábor: Szolgáltatni és helyre állítani a törvényességet

Csoltó Gábor személyében mától új elnöke van a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának. Az új vezető csak ebben a tisztségében friss ember, a kamarában régi motoros – eddig az Ipari Tagozatot vezette. Első elnöki interjúját a Blogstarnak adta, amelyben jelezte, hogy a kamarának a jövőben szolgáltató szervezetként kell működnie és fejleszteni kell a vállalkozók számára díjmentes területeket. Céljai között szerepel továbbá a kamara törvényes működésének helyreállítása is.

CSOLTÓ GÁBORT VÁLASZTOTTÁK A BKIK ELNÖKÉVÉ

Chopi
2018.04.17.
A rendkívüli küldöttgyűlés 94,6 százalék igen szavazattal 2 évre Csoltó Gábort, a BKIK Ipari Tagozat elnökét választotta a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnökévé.
Címkék: BKIK, Csoltó Gábor

Önkéntes munkavállalást segítő alkalmazás nyerte az 1APP fejlesztő versenyt

2018.04.17.
Átadták a tavaly ősszel meghirdetett 1APP mobilalkalmazás-fejlesztő verseny díjait.
Címkék: 1APP, NISZ

Május 8-án alakul meg az új Országgyűlés

Várhatóan a jövő héten megkezdődnek az új Országgyűlés alakuló ülésének előkészületei, miután a köztársasági elnök május 8-án 10 órára hívta össze az Országgyűlés alakuló ülését – közölte az Országgyűlés sajtófőnöke kedden az MTI-vel.
Címkék: országgyűlés

Blogstar kávéház

Bicskanyitogató nyikhajok, sorosista anarchisták, az iszlám abszurdja, eszetlen újgazdagok és Szandi ezoterikus kísértése keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Csoltó Gábor lehet a BKIK új elnöke?

2018.04.16.
Az mfor információja szerint Csoltó Gábort választhatja meg elnökének holnapi küldöttgyűlésén a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.04.16.
Leváltott ellenzék, álcivil aktivisták, Karácsony fecskéi, a Google rasszizmusa és kesztyűs kezű szexualitás hétindító online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Ezeket a cikkeket olvastad már?