Blogolj!

Kiemelt híreink

Karácsonyék idősotthonaiban pusztított leginkább a járvány

Karácsonyék idősotthonaiban pusztított leginkább a járvány

2020.07.13. | Keselyű

Finoman szólva sem áll(t) a helyzet magaslatán a balliberális budapesti városvezetés. Az idősotthoni halálozások háromnegyede az ő intézményeikhez kötődik, a Pesti út immár 55 …

Tovább
Áder János kihirdette a költségvetés megalapozásáról szóló törvényt

Áder János kihirdette a költségvetés megalapozásáról szóló törvényt

2020.07.13. | Tündi

Áder János köztársasági elnök elrendelte a központi költségvetés megalapozásáról szóló törvény kihirdetését hétfőn.

Tovább

Csoltó Gábor: Lezárjuk a viharos múltat a BKIK-nál

A közelmúlt viharai után mára a nyugodt szakmai munka, és a szakmaiság jellemzi a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) munkáját. Az önkéntes tagság alacsony aránya (1-2%) miatt szűkösebb költségvetésből gazdálkodó szervezet nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a kötelező regisztrációs díj befizetésének fejében, kompenzációként, ingyenes szolgáltatásokkal lássa el az önkéntes kamarai tagokat, és azokat a vállalkozókat is, akik csak regisztrációs díjat fizetnek, de munkájukhoz szükség van a szervezet szakmai támogatására. Erről és a BKIK előtt álló feladatokról beszélgettünk Csoltó Gáborral, a kamara Ipari Tagozatának elnökével. Blogstar-interjú.

Ferenc pápa: A migránsokat semmilyen akadály nem állítja meg

Világméretű megállapodást sürget a biztonságos, szabályozott és rendezett migráció érdekében a katolikus egyházfő, aki szerint a bevándorlók arra mennek, ahol fényt és reményt látnak.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.10.17.
Hosszú Katinka megkötözött ellenfelei, Momentum-lufi, a háttéralkuk világának lezárása, biológiai órák és szereposztó díványok keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Magyarország szép és biztonságos hely, ahol vendégszerető emberek élnek

A kormányzati gondolkodásban a turizmus nem csak pénzkereseti forrás, vagy a magyar gazdaság saját erején felül teljesítő ágazata, hanem a hazaszeretet egyik formája, ami misszió - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, az első Turizmus Summit 2017 konferencián hétfőn Budapesten.

Már vesztegetés gyanúja miatt is eljárást indítottak Botka ellen

2017.10.16.
Vesztegetés gyanúja miatt nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség Botka László és társai ellen hivatalos személyeknek ingyen juttatott parkolóbérletek miatt - közölte Szabó Bálint, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője hétfőn a Gyulai Járásbíróság épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Macedón narkófutárt vádol az ügyészség

2017.10.16.
A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a macedón férfival szemben, aki közel 30 kg marihuánát próbált meg Magyarország területére csempészni.

Hatvanhat migránst tartóztattak fel Bács-Kiskun megyében

2017.10.16.
A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Lőni kezdték egymást a kurd és az iraki erők

2017.10.16.
Tüzérséggel lőtték egymást a kurd és iraki erők a kurdisztáni ellenőrzésű Kirkuk városától délre – közölték kurd és iraki tisztviselők hétfőre virradóra. A Pentagon sürgette a feleket, hogy kerüljék el a helyzet súlyosbodásához vezető cselekményeket.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.10.16.
Lázadó félelem Ausztriában, a Fidesz és a Jobbik generációs összecsapása, a Momentum színvallása és sportos bombázók hétindító online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

A jobboldal nyerte a választásokat Ausztriában

2017.10.15.
A választást a legfrissebb részeredmények alapján Osztrák Néppárt (ÖVP) 31,7 százalékkal nyerte meg.

Ezeket a cikkeket olvastad már?