Blogolj!

Kiemelt híreink

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. | Tündi

Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Tovább
Elképesztő, hogy a baloldal beszél az idősotthonok védelméről!

Elképesztő, hogy a baloldal beszél az idősotthonok védelméről!

2020.07.06. | Tündi

A Fidesz közleményben reagált Korózs Lajos (MSZP) azon elképesztően pofátlan nyilatkozatára, melyben a kormányt szólítja fel arra, hogy tegye biztonságossá az idősotthonokat.

Tovább

Aradi vértanúk - Országszerte megemlékezéseket tartanak a nemzeti gyásznapon

Országszerte és a határon túl is megemlékezéseket tartanak ma, az aradi vértanúk kivégzésének 168. évfordulója alkalmából.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.10.06.
Kádár kísértő szelleme, hátba szúrt szoci vezérek, szembeköpött Jobbik-alapítók, függetlenségi láz, vérgőzös megtorlás és intenzív szex pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Orbán: A magyarság alsó és középső rétegeit kell erősíteni

Orbán Viktor szerint a határon túli magyarság törzsét, a kevésbé képzett, asszimilációnak jobban kitett alsó és középső rétegeit kell a következő évek magyar nemzetpolitikájának erősítenie, "a lombkorona", a magasan képzett szellemi elit ugyanis "rendben van".

A migrációs válság már biztonságpolitikai és bűnügyi kérdés is

2017.10.05.
A migrációs válság nemcsak humanitárius, hanem biztonságpolitikai és bűnügyi kérdés is, hiszen a menekültekkel, illetve a gazdasági bevándorlókkal együtt az ember-, fegyver- és kábítószercsempészek is mozgástérhez jutottak, miközben az átjárható határok a terrorizmus veszélyét növelik.

ÉLŐ: Kormányinfó 100.

Kecskés István
2017.10.05.
A jubileumi, 100. Kormányinfót is élőben közvetítjük, most is megtudjuk, hogy mit és miért tesz a kormány. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő tájékoztatója.

Szabálytalanságok miatt megszűnhet a Jobbik?

Továbbra is nagy a káosz a Jobbik plakátkampánya körül és ez még sokba kerülhet a mozgalomnak.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.10.05.
Gulyás Marci politikai atombombája, baloldali casting, kiüresedő Európa, katalán felforgatókönyv és örökkön örökké dráguló vizes vb csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Fidesz: A baloldalon Gyurcsány a főnök

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint bárki is jön a baloldalon Botka László hétfőn lemondott MSZP-s miniszterelnök-jelölt helyére, Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő embere lesz.

Katalónia napokon belül kikiáltja függetlenségét

Carles Puigdemont a BBC-nek kijelentette: kormánya vagy ennek a hétnek a végén, vagy a következő hét elején jelenti be Katalónia függetlenné válását Spanyolországtól.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.10.04.
Baloldali paktumok, Orbán-fóbiás rezsimsöprők, kormányzati bűnpártolás, cigány autonómia és a szexualitás nyelvezete szerdai online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Ezeket a cikkeket olvastad már?