Blogolj!

Kiemelt híreink

Fidesz: a Gyurcsány-párt ne riogasson a koronavírussal!

Fidesz: a Gyurcsány-párt ne riogasson a koronavírussal!

2020.02.24. | Pintér M. Lajos

A nagyobbik kormánypárt ismét arra figyelmezteti a DK-t és elnökét, hogy a koronavírust ne használja hatalmi céljaihoz.

Tovább
Új vezérigazgató a Veszprém EKF élén

Új vezérigazgató a Veszprém EKF élén

2020.02.24. | Pintér M. Lajos

Markovits Alíz fő célja, hogy 2023 sikeres és emlékezetes év legyen, amelynek hosszú távú hatása továbbgyűrűzik Veszprém és a Balaton régió fejlődésben.

Tovább

ÉLŐ: Kormányinfó 85.

Kecskés István
2017.04.20.
Ma is lesz miről beszélni, hiszen a tüntetési kedv előbb fokozódott, majd a hideg miatt alábbhagyott, és a magyar űrkutatás is új lendületet vett. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója.

Nem kilépni, változtatni szeretnénk

Ragnar Volarus
2017.04.20.
Magyarország nem kilépni akar az Európai Unióból, hanem átalakítani és megváltoztatni az intézményrendszerét, hogy minden ország sikeres lehessen - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) pénzügyi csúcstalálkozón.
Címkék: Lázár János

Fábián László: "Nincs szükség gyökeres változásokra"

Kecskés István
2017.04.19.
Közeledik a Magyar Olimpiai Bizottság tisztújító közgyűlése, amelyen többek között új elnököt is választanak a tagok. Immár három jelölt pályázik a posztra, akár azt is gondolhatnánk, hogy valamin változtatni akarnak. Fábián László a MOB sportigazgatója úgy véli, hogy lesznek még kandidálók, hiszen sok volt sportolónak álma az elnökség.

Szalay-Berzeviczy Attila: Újra az olimpiai eszme mellé kell állítani a nemzetet

Pintér M. Lajos
2017.04.19.
A 2024-es budapesti pályázat bukásának tanulságait levonva szélesítené az olimpiarendezés társadalmi támogatottságát a Budapesti Olimpiáért Mozgalom. Céljuk, hogy országos hálózatot építve segítsék ismét megteremteni a többségi támogatottságot a következő magyar olimpiai pályázat mögött. A BOM immár a jövőre, a következő esélyre, 2028-ra fókuszál. A SZEGEDma.hu nagyinterjúja a 2005 óta működő civil szervezet elnökével, Szalay-Berzeviczy Attilával.

Soros György célja a migrációs nyomás fenntartása

2017.04.19.
Schmidt Mária történész szerint Soros György célja a migrációs nyomás fenntartása, újra akarja indítani a balkáni migrációs útvonalat.

Paks: A Roszatom magyar beszállítókra is számít

2017.04.19.
A paksi beruházásban a Roszatom számít a magyar beszállítókra, mintegy kétszáz magyar vállalkozás jöhet szóba.
Címkék: Aktuális, Paks II

Mindenkit váratlanul ért az előrehozott brit választásokról szóló bejelentés

2017.04.19.
A Corvinus Egyetem docense szerint mindenkit váratlanul ért az előrehozott brit választásokról szóló bejelentés, felkészületlen a legnagyobb ellenzéki párt, a Munkáspárt és a liberális demokraták is.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.04.19.
Elszigetelődő miniszterelnök, hülyegyerek tüntetők, Soros-hadsereg, szexista beszólások és szexi ruhadarabok szerdai lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Előrehozott választásokat tartanak Nagy-Britanniában

2017.04.18.
Előrehozott parlamenti választásokat tartanak június 8-án Nagy-Britanniában - közölte kedden Theresa May brit miniszterelnök. A jelenlegi parlament mandátuma 2020-ban járt volna le.

Ezeket a cikkeket olvastad már?