Blogolj!

Kiemelt híreink

Koronavírus: több mint 700 ezer elhunyt

Koronavírus: több mint 700 ezer elhunyt

2020.08.08. | Kálovics Tibor

A baltimore-i John Hopkins egyetem adatai szerint világszerte 19 296 761 ember kapta el a koronavírust. Az áldozatok száma 720 074, a gyógyultaké pedig 11 682 733.

Tovább
Orbán: köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!

Orbán: köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!

2020.08.07. | Tündi

A miniszterelnök a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében azt kérte, hogy betegen - köhögve, vagy lázasan - senki ne menjen emberek közé.

Tovább

Katalónia kikiáltotta a függetlenségét

Megszavazták a "Katalán Köztársaság" függetlenségét kinyilvánító javaslatot a katalán parlament függetlenségi pártjai pénteken Barcelonában. A spanyol kormány válaszul föloszlatta a katalán kormányt és december 21-re előrehozott választást írt ki Katalóniában.

Orbán a migránsmentes övezetről, a Soros-tervről és Navracsicsról

2017.10.27.
A "Soros-hálózatnak" kiterjedt befolyási övezete van az Európai Parlamentben és az Európai Unió más intézményeiben, célja egy kevert népességű Európa létrehozása és a migránskérdésben vele szembenálló magyar kormány elítéltetése

Újabb krétakörös akció? Sinkovits Imrét gyalázzák

Rögzítsünk néhány tényt: Sinkovits Imre az egyetemes magyar színjátszás kiemelkedő alakja, emellett pedig az 1956-os forradalom emblematikus szereplője volt. Lehet ezekkel az állításokkal vitatkozni csak nem érdemes, hiszen ezek tények. Ezért is fura – az időzítés pedig gyomorforgató –, hogy október 23. előestéjén egy névtelenségbe burkolódzó valaki gyalázni és vádolni kezdte a Kossuth-díjas művész, valamint felesége, Gombos Katalin emlékét.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.10.27.
Simicska legitimitása, Soros és a levágott fejek, langyosodó Jobbik, posztkommunista hazugságok és beteg bevándorlók pénteki online lapszemlénkben.

ÉLŐ: Kormányinfó 102.

Kecskés István
2017.10.26.
Szokatlan időpontban, de szokott tartalommal jön Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója. Élő, szöveges tudósítás.

Motorozás közben magamutogató férfit vádol az ügyészség

2017.10.26.
Vádat emelt a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség azzal a mindszenti férfival szemben, aki idén júniusban három nő előtt is szeméremsértő módon mutogatta magát Hódmezővásárhelyen.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.10.26.
Hazatérő terroristák, az őszödi figura árnyéka, forradalmi málnaszörp, kormányzati felelőtlenség és erősödő idegengyűlölet csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Végső soron saját magunkat mérgezzük meg

A Föld "természeti tőkéjének" felélésétől óvott a köztársasági elnök az Exportfejlesztési Világfórum szerdai budapesti megnyitóján tartott köszöntő beszédében.

Életveszélyes sérülést okozó biztonsági őrt vádol az ügyészség

2017.10.25.
A vádirat szerint az ügy sértettje 2017. január 20-án az esti órákban, italozást követően baráti társaságával nem sokkal éjfél előtt jelent meg az egyik mórahalmi szórakozóhelyen.

Török kamionban bújt el az afgán

2017.10.25.
A röszkei autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában találtak rá október 25-én délben egy határsértőre, aki török kamion pótkocsijának rakterében bújt el.

Ezeket a cikkeket olvastad már?