Blogolj!

Kiemelt híreink

Elhunyt Török József egyháztörténész, a máltai lovagrend káplánja

Elhunyt Török József egyháztörténész, a máltai lovagrend káplánja

2020.01.24. | Blogstar

A hit elkötelezett védelmezője életének 74., papságának 45. évében méltósággal viselt súlyos betegség után 2020. január 24-én tért meg Teremtőjéhez.

Tovább
Lövöldözés Németországban – több halálos áldozat is van

Lövöldözés Németországban – több halálos áldozat is van

2020.01.24. | Pintér M. Lajos

Többen meghaltak és megsérültek, amikor egy férfi tüzet nyitott pénteken a németországi Rot am See-ben. A háttérben családi tragédia áll.

Tovább

Borzalmas videók a támadásról (Csak erős idegzetűeknek)

2016.07.15.
Több videón is elérhetőek a támadás pillanatai, van, amelyiken a tömegben száguld a kamion, és van felvétel, amelyiken nem is megy olyan gyorsan, kétségbesett emberek rohannak utánna és próbálják megállítani. A harmadik videó elején egy motoros próbálja akadályozni a kamiont. (Csak erős idegzetűeknek.)
Címkék: Most

Terrortámadás Nizzában, legkevesebb 84 halott

2016.07.15.
A július 14-i tűzijátékra összegyűlt tömegre rontott Nizza tengerparti sétányán csütörtök este a tunéziai származású sofőr egy kamionnal, legkevesebb 84 embert megölt, 50 ember élet és halál között, kétszáz sebesült. A sofőrt lelőtték, a rendkívüli állapotot meghosszabbították. Nizza péntekre halott, néptelen várossá vált, este megemlékezés lesz a Promenade des Anglais-en.
Címkék: Most

Reggelig tartott az ünneplés Lisszabonban (Fotógaléria)

2016.07.11.
Eufória és fiesta: tízezrek ünnepelték Lisszabonban a portugál válogatott Európa-bajnokságát. A buli a Praça do Marquês de Pombal-ról indult (Pombal márki építette újjá a várost a nagy lisszaboni földrengés után a XVIII. században); portugálok jelenleg erőt gyűjtenek, hiszen nem sokára érkezik a válogatott a fővárosba.
Címkék: Most

Üzenjük Brüsszelnek: október 2-án szavazunk!

2016.07.05.
Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapján megjelent közleményből.
Címkék: Most

Bomba robbant a Hortobágyon, négy halott!

2016.07.01.
Négy honvédségi tűzszerész életét vesztette, egy pedig megsérült egy robbanásban a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a volt bombalőtéren péntek délután - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-vel. Nagy Andrea elmondta: az elsődleges adatok szerint egy második világháborús bomba robbanhatott fel, Nádudvar közelében.
Címkék: Most

Ezeket a cikkeket olvastad már?