Blogolj!

Kiemelt híreink

Egyre több a szabályszegés, az emberek türelme fogy

Egyre több a szabályszegés, az emberek türelme fogy

2020.04.05. | Zita

Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját.

Tovább
733 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 2 idős beteg

733 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 2 idős beteg

2020.04.05. | Zita

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 733 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Tovább

Nem sikerült meghódítania az Everestet Klein Dávidnak

Ragnar Volarus
2017.05.26.
Nem jutott fel a Mount Everest csúcsára Klein Dávid, aki a zord körülmények és a nagyon erős szél miatt visszafordult.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.05.26.
Európai ellenszél, nemzeti jövő, feltámadó szociáldemokrácia, cionista sorosozás és facebookos nemzeti konzultáció pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

ÉLŐ: Kormányinfó 89.

Kecskés István
2017.05.25.
Élő, szöveges tudósítás a sajtótájékoztatóról, amelyen kiderül, hogy mit és miért tesz a kormány. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóviviő válaszol a kérdésekre.

REBRUS CSABA: A gasztronómia trendi és remek családi program is

2017.05.25.
Az Édes Napok ma már fogalom. Pedig egyszerű ötletnek tűnik, de – mint tudjuk – a legzseniálisabbak mindig a legegyszerűbbek. Azt gondolná az ember, hogy innen már karikacsapásként megy minden. Pedig nem. Erről hosszasan mesélhetne Rebrus Csaba, az Édes Napok egyik ötletgazdája és szervezője, de inkább a derűs és édes jövőképről beszélgettünk, lévén a hétvégén Győrben, egy ingyenes rendezvény keretében kóstolhatja, veheti mindenki a minőségi finomságokat. Blogstar-interjú.

Görögből hozott ezer hamis órát a szenegáli csempész

2017.05.25.
Görögországban vette az órákat, román buszon hozta, Magyarországon bukott le a szenegáli csempész. Vagyis igencsak „nemzetközi” jelleget öltött az a bűncselekmény, amit a NAV munkatársai fedtek fel Csongrád megyében.
Címkék: bűnügy, csempészet, NAV

Küszöb alatt csempészett narkót az albán

2017.05.25.
Úgy alakította át az autóját, hogy a kocsi oldalsó küszöbrészére mindkét oldalon egy-egy csövet épített be, majd ezekbe a rejtekhelyekre dugta el a 8-8 tasak marihuánát. Röszkén csípték el a pénzügyőrök.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.05.25.
A kétharmad imázsa, az özönvíz tudományossága, televíziós trükkök és Andy Vajna titkai csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Amerika mégis tárgyalni akar a CEU-ról!

2017.05.24.
Kedden egymással versengve adtak kárörvendő hírt a balliberális lapok arról, hogy az USA „elhajtotta Magyarországot” és nem hajlandóak tárgyalni sem a CEU-ról. Ma kiderült, hogy dehogynem!

Még mindig fúrják a paksi bővítést

2017.05.24.
A Greenpeace Magyarország és az Energiaklub bíróságon támadták meg Paks II környezetvédelmi engedélyét, amely 2017 márciusában emelkedett jogerőre.
Címkék: Aktuális, Paks II

Közös öngyilkosságot tervezett a szentesi nő

2017.05.24.
Súlyos beteg élettársa ereit vágta fel Szentesen az a nő, akivel szemben most emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség.

Ezeket a cikkeket olvastad már?