Blogolj!

Kiemelt híreink

Fidesz: a Gyurcsány-párt ne riogasson a koronavírussal!

Fidesz: a Gyurcsány-párt ne riogasson a koronavírussal!

2020.02.24. | Pintér M. Lajos

A nagyobbik kormánypárt ismét arra figyelmezteti a DK-t és elnökét, hogy a koronavírust ne használja hatalmi céljaihoz.

Tovább
Új vezérigazgató a Veszprém EKF élén

Új vezérigazgató a Veszprém EKF élén

2020.02.24. | Pintér M. Lajos

Markovits Alíz fő célja, hogy 2023 sikeres és emlékezetes év legyen, amelynek hosszú távú hatása továbbgyűrűzik Veszprém és a Balaton régió fejlődésben.

Tovább

Nógrádi: új szakaszába lépett a háború 

Ragnar Volarus
2017.04.07.
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint az amerikai légitámadással új szakaszába lépett a szíriai háború és válság.
Címkék: Háború, Szíria

Amerikai légicsapás Szíriára - reakciók

Ragnar Volarus
2017.04.07.
Izraelben a miniszterelnöki hivatal, az államfő, miniszterek és ellenzéki politikusok egyaránt üdvözölték az Egyesült Államok péntek hajnali rakétatámadását a szíriai Homsz egyik légi támaszpontja ellen - jelentette péntek reggel a helyi közszolgálati rádió.

Putyin: az amerikai légicsapás agresszió

Ragnar Volarus
2017.04.07.
Vlagyimir Putyin elnök szerint a Szíria elleni amerikai légitámadás agresszió, kárt okoz az orosz-amerikai kapcsolatoknak és a terrorizmus elleni közös harcnak egyaránt - közölte pénteken Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.
Címkék: Szíria

Nincsenek teljesíthetetlen feltételek

Ragnar Volarus
2017.04.07.
Nincsenek betarthatatlan, vagy teljesíthetetlen feltételek a felsőoktatási törvény módosításával kialakított új szabályozásban - emelte ki Kovács Zoltán kormányszóvivő pénteken, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
Címkék: CEU, Kovács Zoltán

Blogstar kávéház

Ragnar Volarus
2017.04.07.
Ezt írják az (online) lapok, a közéletről, gazdaságról, sportról és a sztárvilágról.
Címkék: lapszemle

Az Egyesült Államok megtámadta Szíriát!

2017.04.07.
Az Egyesült Államok masszív rakétatámadást intézett manőverező robotrepülőgépekkel péntek hajnalban a szíriai Homsz egyik légibázisa ellen, megtorlásul a keddi feltételezett vegyifegyver-támadásért

CEU: Sajó András Magyarország ellen ítél

Az Emberi Jogok Európai Bíróságában a magyar ügyekben születő döntéseinél leszavazhatják ugyan Sajó Andrást, mégis nagy a befolyása, mert az ő tanácsához kerülnek a Magyarország elleni beadványok és a befogadott ügyeket az általa vezetett iroda készíti elő.

Vízummentesen utazhatnak az ukránok az EU-ba

Nagy magyar diplomáciai siker, hogy az Európai Parlament csütörtöki strasbourgi plenáris ülésén megszavazta az ukrán állampolgárok szabad uniós beutazását biztosító vízummentességet.

Fussunk együtt - méltósággal egymásért!

2017.04.06.
A Méltóság Mezeje mentális szemléletformáló programba 18 debreceni és 5 Hajdú-Bihar megyei oktatási és nevelési (óvoda, általános és középiskola) intézmény csatlakozott.

ÉLŐ: Kormányinfó 84.

Kecskés István
2017.04.06.
Mit és miért tesz a kormány címmel 84. alkalommal tart sajtótájékoztatót Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő.

Ezeket a cikkeket olvastad már?