Blogolj!

Kiemelt híreink

A bevándorlás soha nem érhet véget?

A bevándorlás soha nem érhet véget?

2018.06.23. | Pintér M. Lajos

A baloldal és a liberálisok hiába állítják ennek ellenkezőjét, a Bosznia-Hercegovina–Montenegró–Albánia–Horvátország–Szlovénia–Olaszország útvonalon aggasztóan megnövekedett a migrációs aktivitás.

Tovább
Könnyítenek a közbeszerzési törvényen – helyzetbe hozzák a cégeket

Könnyítenek a közbeszerzési törvényen – helyzetbe hozzák a cégeket

2018.06.22. | Hanczár János

Oktatási, szociális intézmények, civil szervezetek, akkreditált foglalkoztatásban érdekelt és megváltozott munkaképességűeket képviselő szervezetek …

Tovább

Nem igaz a hír, mégsem lesz hosszabb a tanév!

A minisztérium sajtóközleménye szerint „A Népszava ma megjelent, Újra napirenden a tanév meghosszabbítása című cikkében leírtak nem igazak.”
Címkék: tanár, tanév

Nincs megállás, újabb viharok jönnek

2018.06.12.
A heves zivatarok miatt megint másodfokú figyelmeztetés van érvényben több megyében és a fővárosban.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.06.12.
Jobbikos hülyeségverseny, szocialista szánalomharc, kiszabaduló radikalizmus, Soros álma, a luxusfeleség kiszolgáltatottsága és Tóth Gabi művészi meztelensége keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.06.11.
A tolerancia áldozata, nyakon hajított politikai elit, anti-Mesterházy-tengely, jéghideg celeblagzi, a sztármodell feszülése és a hosszabb élet titkai hétindító online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Kimerült, de nagyon nyugodt a sándorfalvi medve

Charlotte
2018.06.10.
A Szegedi Vadaspark medveházában gondozzák a Sándorfalva közelében befogott medvét, aki nagyon kimerült és meglepően szelid. Sorsáról holnap döntenek.

Közeleg a jégkrémválság

Dorogi László
2018.06.10.
A hűsítő édesség a legjobb gyógyír a tikkasztó kánikula kezelésére, de könnyen lehet, hogy a jövőben nem jutunk hozzá olyan könnyen, ahogy azt gondolnánk.

Magyar éremeső a belgrádi Kajak-Kenu EB-n!

Charlotte
2018.06.10.
Óriási magyar sikerek a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokság utolsó napján, vasárnap hét olimpiai versenyszámban is vízre száll magyar hajó a legjobbak között.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.06.10.
A muszlimok arroganciája, a liberális demokrácia támadása, Leekens utódja, Kubik Anna hazaszeretete és Palvin Barbi kerekded idomai vasárnapi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Négy magyar érem, közte egy arany a kajak-kenu Eb-n

2018.06.09.
Remekeltek a magyarok a belgrádi kajak-kenu Eb második napján, eddig négy érmet szerzett a válogatott.

Ölt a vihar az éjjel, többeket kitelepítettek

2018.06.09.
Sokaknak otthonukat is el kellett hagyniuk. A Vas megyei Hegyhátszentjakabon tizenhárom ingatlanból negyven embert telepítettek ki és helyeztek el ideiglenesen a helyi művelődési házban, mert az éjszaka hirtelen lehullott nagy mennyiségű eső miatt a Vadása tórendszernél a két tavat elválasztó védműnél több helyen megcsúszott a föld, suvadások keletkeztek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?