Járókelők közé hajtott egy teherautó Kanadában
Legalább négyen életüket vesztették, többen megsebesültek.
Blogolj!

Kiemelt híreink

Járókelők közé hajtottak Torontóban

Járókelők közé hajtottak Torontóban

2018.04.23. | Kovács András

Négyen meghaltak, többen megsebesültek.

Tovább
Elhunyt a magyar űrhajós

Elhunyt a magyar űrhajós

2018.04.23. | Kovács András

Életének 69. évében elhunyt Magyari Béla mérnök ezredes, a Szojuz-36 űrhajó tartalékszemélyzetének tagja. Az űrhajós halálhírét barátja, Schuminszky Nándor, a Magyar Asztronautikai Társaság tagja erősítette meg.

Tovább

Blogstar kávéház

A kétharmad taktikája, a kormányalakítás szélsősége, Karácsony Unicumja, Feri whiskyje, a Nemzet jövője és Gombos Edina pulykája pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.04.12.
Ellenzéki morzsolódás, tájékozatlan választók, kígyóbaj és macskajaj, gigantikus politikai kalandok és Tóth Gabi összebújós szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Lázár János: Pályafutásom fontos csatáját nyertem meg

A magyar emberek megelégelték az Orbán Viktor elleni lejáratókampányt, megvédték hazájukat és a közös eredményeket. Az ellenzéki média véleményterrort, ízlésdiktatúrát erőszakol az emberekre. Márki-Zay Péter elárulta a hazáját és a városát, mint száz éve Károlyi Mihály és a bolsevikok - nagyinterjú Lázár Jánossal.

Lezuhant egy katonai gép Algériában, rengeteg halott

2018.04.11.
Nemsokkal a felszállás után lezuhant szerdán egy katonai repülőgép az algériai főváros, Algír közelében. Helyi hírek szerint száznál is többen voltak a fedélzeten. 

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.04.11.
A Nemzet halála, a NER gyenge pontjai, ellenzéki romok, a Soros-felforgató és a lánykérés varázsa szerdai online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Karácsony Gergely nem kér a parlamentből

Karácsony Gergely nem kér a  kormányfőségből, visszamegy inkább Zuglóba.

Bejelentkezett Toroczkai Vona helyére

Tóth Marcell
2018.04.10.
Az ásotthalmi polgármester legújabb posztja erre utal. Úgy fogalmaz bejegyzésében, hogy „jómagam nem is lehetnék néppártibb”.

Orbán: az emberek a magyar szuverenitás mellett törtek lándzsát

2018.04.10.
Az emberek a magyar szuverenitás mellett törtek lándzsát a vasárnapi parlamenti választáson - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban tartott nemzetközi sajtótájékoztatón.

Tízmilliárdos beruházás eredményeként valósul meg a Szegedi ifjúsági Centrum

2018.04.10.
Mintegy 10 milliárd forint költségvetési támogatást biztosít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Szegedi Ifjúsági Centrum építésére, amelynek alapkövét tegnap tette le Kiss-Rigó László Szeged-Csanádi megyéspüspök és Csányi Sándor, az MLSZ elnöke. Itt épül meg Szeged új, 8 ezer nézőt befogadó stadionja is.

Megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió

Ma délelőtt jelentették be, hogy tartós finanszírozási problémák miatt nem lesz többé Magyar Nemzet, se a nyomtatott, se az online verzió. Továbbá elhallgat a Lánchíd Rádió, a HírTV-nél leépítések várhatóak, a Heti Válasz pedig megmaradhat, ha talál magának vevőt. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?