Blogolj!

Kiemelt híreink

Tóbiás távozik a Tisztelt Házból

Tóbiás távozik a Tisztelt Házból

2019.10.16. | Pintér M. Lajos

November elsejétől új tag érkezik a szocialisták országgyűlési válogatottjába.

Tovább
Párizsban az ősz: tűzoltók csaptak össze rendőrökkel

Párizsban az ősz: tűzoltók csaptak össze rendőrökkel

2019.10.16. | Pintér M. Lajos

Nem nyugszanak a kedélyek Macronék fővárosában, ezúttal a jobb munkakörülményekért küzdő lánglovagok demonstrációja torkollt erőszakba.

Tovább

Megdőlt a napi hidegrekord

2019.10.08.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint megdőlt a napi hidegrekord, mínusz 6 Celsius-foknál alacsonyabb hőmérsékletet is mértek kedd hajnalban.

Terrorcselekmény volt a hétfői ámokfutás Németországban - sok a sérült

A szír férfi által elkövetett teherautós ámokfutásban 17 ember megsérült, az esetet terrorcselekménynek minősítették a német hatóságok.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2019.10.08.
A CEU kapitulációja, a V4-ek megingathatatlansága, a hibrid nacionalizmus öröksége, Tarlós István magabiztossága és Czippán Anett narancsos szexisége keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Tradicionális dél-koreai felvonulással búcsúztatták a dunai hajóbaleset áldozatait

Tradicionális dél-koreai felvonulással és az erre az alkalomra írt koreai zeneművel, a Rekviemmel búcsúztatták a Hableány hajó balesetének áldozatait hétfőn Budapesten, az Olimpiai Parkban.

Borkai Zsolt nyilatkozata

Borkai Zsolt kiemelte, a felvételeknek csak egy része valódi, utazását nem közpénzből finanszírozta és soha nem élt illegális szerekkel. A polgármester megerősítette, nem lép vissza a vasárnapi választástól.

Ötmilliárd forintos támogatás az innovatív vállalkozásoknak

2019.10.07.
Ötmilliárd forintra pályázhatnak október 7-től azok a kis- és középvállalkozások, amelyek fejlesztéseikkel magasabb hozzáadott értékű munkahelyek létrehozását tervezik.

Önkormányzat 2019 - Tarlós: 2020-ban klimatizálják a 3-as metrót

2019.10.07.
A jövő évben utólag megoldják a 3-as metró légkondicionálását; lesz rá fedezet, ugyanis a 2006 előtti Alstom-szerződésekből mintegy 36 milliárd forintot pereltek vissza - közölte Tarlós István harmadik ciklusára készülő főpolgármester az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2019.10.07.
A devizahitelesek megmentése, Hódmezővásárhely háborúskodása, Brüsszel kvótás játékai, az unió drámai migránshulláma és Kiss Ramóna bohókás alakformálása hétfői online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Hatos lottó: nem volt főnyeremény

2019.10.06.
Nincs telitalálatos a hatos lottón. Az ötösök sem fizetnek túl sokat.

Nyakunkon a tél: jön a köd és a fagy

2019.10.06.
A jövő héten is változékony lesz az idő: fagyra, napsütésre, esőre is számítani lehet. A hideg hétkezdet után melegszik az idő, többfelé 20 fok körüli maximumok is lehetnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?