Blogolj!

Kiemelt híreink

Bárhogy hisztiznek a liberálisok, nem engedünk a határvédelemből

Bárhogy hisztiznek a liberálisok, nem engedünk a határvédelemből

2020.05.30. | Pintér M. Lajos

A magyar kormány számára ugyanis elsődleges a nemzeti érdek és az itt élők véleménye, biztonsága.

Tovább
Orbán Viktor: itt az ideje egy újabb nemzeti konzultációnak

Orbán Viktor: itt az ideje egy újabb nemzeti konzultációnak

2020.05.29. | Tündi

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! …

Tovább

3678 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 3 idős krónikus beteg

Ragnar Volarus
2020.05.22.
Újabb 37 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3678 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 3 idős krónikus beteg.
Címkék: koronavírus

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.05.22.
Budapest izgatott várakozása, a baloldal hazug diktatúrázása, a Jobbik durvuló belháborúja, Trianon évszázados tanulságai és Vasvári Vivien vitapárbaja pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Saját kérésére távozik posztjáról a Pesti úti idősotthon vezetője

2020.05.21.
Saját kérésére, közös megegyezéssel, május 31-i hatállyal távozik posztjáról Skultéti József, a Pesti úti idősek otthonának vezetője - közölte Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes csütörtökön.

Szijjártó: Újabb könnyítés jön a szlovák-magyar határon

2020.05.21.
Szijjártó Péter beszámolója szerint újabb könnyítés jön a szlovák-magyar határon, miután a szlovák kormány csütörtöktől lehetővé tette, hogy állampolgárai a karanténba vonulás kötelezettsége nélkül utazhassanak a szomszédos országokba - így Magyarországra is - legfeljebb egy napra.

A sok napsütés mellett esőre is számíthatunk a hétvégén

2020.05.21.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint napsütésre és esőre is egyaránt számíthatunk a hétvégén. A hajnali órákban helyenként még fagy is előfordulhat.

Gyurcsányék sumákolnak, az ÁSZ felfüggesztette a DK költségvetési támogatását

Amíg a párt nem állítja helyre törvényes gazdálkodását és ezt dokumentumokkal nem tudja igazolni, addig az Állami Számvevőszék felfüggeszti a Demokratikus Koalíció költségvetési támogatását.

Müller Cecília: A járvány lefelé menő időszakában vagyunk

2020.05.21.
Az Operatív Törzs ma is megtartozza a koronavírus-járvány legfrissebb magyarországi helyzetével kapcsolatos napi beszámolóját, melyből többek között kiderült, hogy milyen új határátkeléssel kapcsolatos információkat kell tudni, hogy a járvány lefelé menő szakaszában vagyunk, valamint az elmaradt védőoltások pótlásának menete is.

A kormánynak fel kell számolnia a tranzitzónákat

Dorogi László
2020.05.21.
Magyarország jól teljesített az új típusú koronavírus-járvány elleni védekezés első szakaszában - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

3641 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma hazánkban

2020.05.21.
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3641 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.05.21.
A Jobbik zajos belháborúja, Arató Gergely szánalmas magyarázkodása, az EU lopakodó hatalomgyakorlása, a székelyek igazságának győzelme és Janza Kata szerelmes forgatása csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Ezeket a cikkeket olvastad már?