Blogolj!

Kiemelt híreink

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

2020.06.01. | Tündi

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket. A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn.

Tovább
Grezsa István: Trianon centenáriumának a jövőről kell szólnia

Grezsa István: Trianon centenáriumának a jövőről kell szólnia

2020.05.31. | Pintér M. Lajos

Történelmi kiegyezésre van szükség a magyarság és Kárpát-medencei szomszédai között. Ez a záloga a magyarság megerősödésének és annak, hogy térségünk lehessen az Európai …

Tovább

Üzenjük Brüsszelnek: október 2-án szavazunk!

2016.07.05.
Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapján megjelent közleményből.
Címkék: Most

Bomba robbant a Hortobágyon, négy halott!

2016.07.01.
Négy honvédségi tűzszerész életét vesztette, egy pedig megsérült egy robbanásban a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a volt bombalőtéren péntek délután - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-vel. Nagy Andrea elmondta: az elsődleges adatok szerint egy második világháborús bomba robbanhatott fel, Nádudvar közelében.
Címkék: Most

Robbanás és lövöldözés az isztambuli reptéren

2016.06.28.
A legutolsó híradások 30 halálos áldozatról, és legalább hetven sérültről tudnak. Három öngyilkos merénylő támadta meg az isztambuli Atatürk repülőteret. Az elkövetés módja az Iszlám Államra vall. Magyar áldozatokról nem tudni.
Címkék: Most

Olajmaffiától a bérgyilkosságig (Portik-portré, I. rész)

2016.06.28.
Míg Gorcsev Iván huszonévesen a fizikai Nobel-díjat nyerte el a makaó nevű kártyajátékon, addig Portik Tamás huszonévesen az ezermilliárdos károkat okozó olajmaffia egyik vezetőjeként olajt szőkített, majd megölette az egyik piaci vetélytársát és közben kilóra megvette az MSZP-t. Aztán Portik eltűnt és csak akkor tért vissza, amikor 2003-ban a Medgyessy-kormány alatt minden büntetőeljárást megszüntettek ellene.
Címkék: CSVM

A francia stadionok magyar hangja

Charlotte
2016.06.18.
A magyar szurkolókat magyarul köszöntötték a bordeaux-i meccs előtt és nem lesz ez másként Marseille-ben sem. A stadionokban Kristin László szólítja meg a drukkereket, aki több MLSZ-es rendezvényről ismert lehet már, hiszen a válogatott hazai mérkőzésein rendre ő a stadion hangja, emellett „főállásban” a Szusza Ferenc Stadionban is ő beszél a szurkolókhoz. A magyar csapattal együtt ő is kijutott az Európa-bajnokságra.
Címkék: Interjú

Ezeket a cikkeket olvastad már?