Blogolj!

Kiemelt híreink

Koronavírus: több mint 700 ezer elhunyt

Koronavírus: több mint 700 ezer elhunyt

2020.08.08. | Kálovics Tibor

A baltimore-i John Hopkins egyetem adatai szerint világszerte 19 296 761 ember kapta el a koronavírust. Az áldozatok száma 720 074, a gyógyultaké pedig 11 682 733.

Tovább
Orbán: köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!

Orbán: köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!

2020.08.07. | Tündi

A miniszterelnök a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében azt kérte, hogy betegen - köhögve, vagy lázasan - senki ne menjen emberek közé.

Tovább

ÉLŐ: Kormányinfó 78.

Kecskés István
2017.02.16.
A kormányülésen tárgyaltak a velencei tragédia utáni döntések előkészítéséről, így minden bizonnyal ez is szóba kerül ma Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatóján. Emellett vélhetően szóba kerül majd a kormánypártok frakcióülése, az OLAF-jelentés és a migrációs kérdések is.
Címkék: Most

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

Kecskés István
2017.02.10.
Orbán Viktor miniszterelnök a harmadik, aki évet értékel. Vona Gábor érdekes volt, Gyurcsány Ferenc néha vicces, a kormányfő várhatóan mértékadó lesz. Orbán Viktor 19. alkalommal tart évértékelő beszédet.
Címkék: Most

ÉLŐ: Kormányinfó 77.

Kecskés István
2017.02.09.
A legutóbbi két Kormányinfó elmaradt, hiszen előbb Brüsszelben volt jelenése a magyar kormány több tagjának, majd Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatott Budapestre. Minden bizonnyal ezekről is szó esik majd Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatóján.
Címkék: Most

ÉLŐ: Gyurcsány Ferenc évértékelője

2017.02.04.
A bukott miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc 13. alkalommal értékeli az évet. Vona Gábor egy hétel ezelőtti fellépése után a Demokratikus Koalíció elnöke a második, aki ebben a műfajban szólal fel. Biztos szórakoztató egy órás show lesz majd, így érdemes élőben figyelni az eseményeket. Egészségünkre!
Címkék: Most

ÉLŐ: Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor sajtótájékoztatója

Kecskés István
2017.02.02.
Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor miniszterelnök a találkozójuk után közös sajtótájékoztatót tart. A két ország kapcsolatában fontos esemény a mai, amelyen az együttműködés több területéről is szó esett.
Címkék: Most

ÉLŐ: Vona Gábor évértékelője

2017.01.28.
Évet értékel és évet nyit egyben Vona Gábor, a Jobbik elnöke. A szélről középre tartó párt elnöke elmondja, hogy mit tapasztalt hazánkban 2016-ban és milyen irányt szab a pártjának 2017-ben. Nyilván sok mindenről szó esik majd – élő szöveges tudósítás arról, hogy mit mond a pártelnök, aki ellen amúgy régi emberei is tüntetnek a beszéddel egy időben.
Címkék: Most

Magyar gyerekek szenvedtek balesetet Olaszországban – több halott

Kecskés István
2017.01.21.
A friss hírek szerint tizenhatan meghaltak, amikor balesetet szenvedett egy budapesti gimnazisákat szállító magyar busz Olaszországban. Sok a sérült, akik közül tíz fiatalnak súlyos az állapota – számoltak be olasz lapok. A balesetről keveset tudni, de annyi biztos, hogy a busz teljesen kiégett.
Címkék: Most

ÉLŐ: Kormányinfó 76.

Kecskés István
2017.01.19.
"Mit és miért tesz a kormány?" – ez a mottója Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatójának. A miniszter beszámol a kormány tevékenységéről és a stratégiai kabinetek döntéseiről is. Talán ismét szóba kerülnek a civilek és ennek apropóján akár a budapesti olimpiai pályázat is.
Címkék: Most

ÉLŐ: Kormányinfó 75.

Kecskés István
2017.01.12.
"Mit és miért tesz a kormány?" – ez a mottója Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatójának. Mint kiderült március végén megszűnik a letelepedési kötvény, így ez biztosan téma lesz ma is, de december közepe óta sok minden történt, így biztosan sok érdekesség szóba kerül majd.
Címkék: Most

Terror Jeruzsálemben - Újabb kamionos támadás

2017.01.08.
Négy izraeli katona (három nő és egy férfi) meghalt és legalább 15-en megsérültek Jeruzsálemben, amikor kamion hajtott a járókelők közé az Armon Hanatziv promenádon.
Címkék: Most

Ezeket a cikkeket olvastad már?