Ismét 800 fölött az új fertőzöttek száma
848 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 27 309 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Tizenhat újabb beteg elhunyt.
Blogolj!

Kiemelt híreink

848 fővel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma

848 fővel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma

2020.10.01. | Dorogi László

Tizenhat újabb beteg hunyt el a betegség következtében.

Tovább
Véleménydiktatúra: letiltotta a kormány hivatalos fiókját a Twitter

Véleménydiktatúra: letiltotta a kormány hivatalos fiókját a Twitter

2020.09.30. | Pintér M. Lajos

Ennyit a libernyákok fene nagy demokráciájáról és toleranciájáról...

Tovább

Kormányinfó 68.

Kecskés István
2016.11.03.
Mit és miér tesz a kormány? címmel tart sajtótájékoztatót Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő. Minden felvetődő kérdésere választ adnak. A hét fő témája nyilván a magyar-EU kapcsolattal kapcsolatos új információk, a migrációs kérdések, az alaptörvény-módosítás lesznek.
Címkék: Most

Exkluzív interjú: káosz nincs, de félnek az olaszok

Kecskés István
2016.10.30.
Újabb nagy erejű földrengés rázta meg vasárnap reggel Közép-Olaszországban. Az olasz polgári védelem 6,5-re mérte a 7 óra 41 perckor történt földmozgás erősségét. A fölrengés epicentrumától hetven kilométerre tartózkodik Campanari-Talabér Márta, Várpalota polgármestere, aki a blogstar.hu-nak beszámolt arról, hogy mit tapasztalt, miként élik meg az olaszok az újabb súlyos földrengést.
Címkék: Most

ÉLŐ: Kormányinfó 67.

Kecskés István
2016.10.27.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója a Parlamentből. Biztosan téma lesz majd a migrációs kérdés, valamint a budapesti robbantás és a bőnyi rendőrgyilkosság is. Emellett könnyen lehet, hogy az 56-os megemlékezésekről is lesz majd szó.
Címkék: Most

Megemlékezés az 1956-os forradalom kitörésének 60. évfordulóján

Kecskés István
2016.10.23.
A Kossuth téri megemlékezésen ünnepi beszédet mond Orbán Viktor magyar miniszterelnök, valamint Andzej Duda lengyel köztársasági elnök. Az eseményeket élő, szöveges tudósítással folyamatosan közvetítjük.
Címkék: Most

ÉLŐ: Kormányinfó 66.

Kecskés István
2016.10.18.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztató tart arról, amiről az elmúlt napokban tárgyalt a kormány és egyeztettek a kabinetek. A Kormányinfó csütörtökönként szokott lenni, ám most kedden tartják a sajtótájékoztatót, amelyet élőben közvetítünk.
Címkék: Most

Kormányinfó 65.

Kecskés István
2016.10.13.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztató arról, amiről az elmúlt napokban tárgyalt a kormány és egyeztettek a kabinetek. Ma téma lehet a migráció, de könnyen lehet, hogy szóba kerül majd a Népszabadság körüli helyzet is.
Címkék: Most

ÉLŐ: Kormányinfó 64.

Kecskés István
2016.09.29.
Néhány nappal a népszavazás előtt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő tart sajtótájékoztatót. A referendum mellett téma lehet még a szombat éjszakai budapesti robbantás mellett számos közérdeklődést felkeltő téma.
Címkék: Most

Ezeket a cikkeket olvastad már?