Blogolj!

Kiemelt híreink

Orbán Viktor: minden magyar tudja, Amerika a szabadság földje

Orbán Viktor: minden magyar tudja, Amerika a szabadság földje

2020.10.27. | Zita

Felavatták George H. W. Bush néhai amerikai elnök szobrát a Szabadság téren, ahol a miniszterelnök beszédet mondott.

Tovább
Müller Cecília: A felelősségünk közös

Müller Cecília: A felelősségünk közös

2020.10.27. | Zita

Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

Tovább

Reggelig tartott az ünneplés Lisszabonban (Fotógaléria)

2016.07.11.
Eufória és fiesta: tízezrek ünnepelték Lisszabonban a portugál válogatott Európa-bajnokságát. A buli a Praça do Marquês de Pombal-ról indult (Pombal márki építette újjá a várost a nagy lisszaboni földrengés után a XVIII. században); portugálok jelenleg erőt gyűjtenek, hiszen nem sokára érkezik a válogatott a fővárosba.
Címkék: Most

Üzenjük Brüsszelnek: október 2-án szavazunk!

2016.07.05.
Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapján megjelent közleményből.
Címkék: Most

Bomba robbant a Hortobágyon, négy halott!

2016.07.01.
Négy honvédségi tűzszerész életét vesztette, egy pedig megsérült egy robbanásban a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a volt bombalőtéren péntek délután - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-vel. Nagy Andrea elmondta: az elsődleges adatok szerint egy második világháborús bomba robbanhatott fel, Nádudvar közelében.
Címkék: Most

Robbanás és lövöldözés az isztambuli reptéren

2016.06.28.
A legutolsó híradások 30 halálos áldozatról, és legalább hetven sérültről tudnak. Három öngyilkos merénylő támadta meg az isztambuli Atatürk repülőteret. Az elkövetés módja az Iszlám Államra vall. Magyar áldozatokról nem tudni.
Címkék: Most

Olajmaffiától a bérgyilkosságig (Portik-portré, I. rész)

2016.06.28.
Míg Gorcsev Iván huszonévesen a fizikai Nobel-díjat nyerte el a makaó nevű kártyajátékon, addig Portik Tamás huszonévesen az ezermilliárdos károkat okozó olajmaffia egyik vezetőjeként olajt szőkített, majd megölette az egyik piaci vetélytársát és közben kilóra megvette az MSZP-t. Aztán Portik eltűnt és csak akkor tért vissza, amikor 2003-ban a Medgyessy-kormány alatt minden büntetőeljárást megszüntettek ellene.
Címkék: CSVM

Ezeket a cikkeket olvastad már?