Blogolj!

Kiemelt híreink

Könnyítenek a közbeszerzési törvényen – helyzetbe hozzák a cégeket

Könnyítenek a közbeszerzési törvényen – helyzetbe hozzák a cégeket

2018.06.22. | Hanczár János

Oktatási, szociális intézmények, civil szervezetek, akkreditált foglalkoztatásban érdekelt és megváltozott munkaképességűeket képviselő szervezetek …

Tovább
Viharosan változik a klíma

Viharosan változik a klíma

2018.06.21. | blogstar

A bőrünkön érezhetjük, hogy valami komolyan változik körülöttünk. A tél hidegebb, a nyár perzselőbb, változik a klíma. Lassan lépni kellene valamit. 

Tovább

Kizárta Toroczkai Lászlót a Jobbik

Egy olyan etikai vizsgálat végén, ahol eleve borítékolható volt az ítélet. Dúró Dóra bejelentette: kilép a pártból.

Orbán: Nem kérünk az európai népességcseréből

A miniszterelnök úgy fogalmazott: nyílt sisakkal kell harcolni Soros Györggyel és „hadseregével” szemben, hiszen mi, magyarok nem akarunk bevándorlást és multikulturális Európát.

A CIA-hoz vezetnek a Kennedy-gyilkosság szálai?

Pintér M. Lajos
2018.06.08.
Nem más állítja ezt, mint ifjabb Robert Kennedy, akinek édesapját, Robert Kennedy igazságügy-minisztert éppen ötven évvel ezelőtt gyilkolták meg.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.06.08.
Robbanásközeli atomfeszültség, dúsgazdag gyereksztárok, Leekens bénázása, Mellár mozgalmisága és Liptai Claudia titokzatos hiúsága pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.06.07.
Forgácsolódó Jobbik, elárult magyarok, lopakodó ukránok, a normandiai partraszállás viharos titkai, Istenes Bence és Csobot Adél forró percei csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

50 éve ölték meg Kennedyt

2018.06.06.
Ötven éve, 1968. június 5-én követtek el halálos merényletet Los Angelesben a Demokrata Párt elnökjelöltségéért kampányoló Robert F. Kennedy, az ugyancsak merénylet áldozatává lett John F. Kennedy elnök öccse ellen. 

Szédületes macihajsza tartja lázban Kelet-Magyarországot

Dorogi László
2018.06.06.
Sehogy sem sikerül túljárni annak a mackónak az eszén, akit május 23-án láttak először Somoskőújfalunál Magyarországon. Azóta az egész keleti régiót bejárta, de sehogy sem tudják befogni. Maci vs. magyarok 1-0.

Megszűnik a Heti Válasz nyomtatott kiadása

Dorogi László
2018.06.06.
Amerikai tulajdonos érkezésében bíztak, de a vevő visszakozott, most csődeljárást kezdeményezett a kiadó, hogy stabilizálhassák a gazdasági hátteret, addig csak elektronikus formában lesz elérhető a hetilap.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.06.06.
Feljelentett Magyarország, hontalan migránsmilliók, lefokozott nemzeti önértékelés, Babos Timi tigrise és Zimány Linda formás idomai szerdai online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Kovács Zoltán: A kormány megküzd a Soros-univerzummal

Pintér M. Lajos
2018.06.05.
A kabinet világossá tette: Magyarország az első. Ezért folyamatosan zárja be azokat a kiskapukat, amelyeken keresztül lehetőség volt arra, hogy bizonyos emberek vagy szervezetek aktívan szervezzék vagy ösztönözzék a migrációt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?