Blogolj!

Kiemelt híreink

Meghalt a világ legidősebb embere

Meghalt a világ legidősebb embere

2018.04.22. | Horváth K. József

Hogy ki a világ legidősebb embere, azt pillanatnyilag nem lehet tudni. Aki ugyanis idáig volt a legidősebb, már nem az.

Tovább
Egységes ellenzéki összefogást hirdettek a tüntetők

Egységes ellenzéki összefogást hirdettek a tüntetők

2018.04.21. | MTI

Egységes ellenzéki összefogást, civil szerveződést, azonnali közös cselekvést sürgettek a kormány leváltása érdekében a demokráciáért tartott fővárosi tüntetés szónokai szombaton.

Tovább

Választás: a Fidesz-KDNP fölényes győzelmet aratott

Az arány egyelőre kérdéses, de könnyen lehet, hogy a végeredmény is az lesz, hogy a Fidesz és a KDNP pártszövetsége kétharmados többséggel irányítja majd az országot az előttünk álló négy évben.

Égett a Trump-torony, halálos áldozat is van

Ragnar Volarus
2018.04.08.
Kigyulladt az a New York-i toronyház, amelyben Donald Trump amerikai elnök otthona és vállalatbirodalmának irodái is vannak.

ÉLŐ: választás 2018 – minden egy helyen a voksolásról

Kecskés István
2018.04.08.
Választ az ország. Élő közvetítésünkben reggeltől, egészen az eredményhirdetésig követjük az eseményeket, nálunk nem marad le semmiről.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2018.04.08.
Magyarország gazdája, nemzeti értékközösség, választói bölcsesség, Brüsszel behűtött pezsgői és a horrorkoalíció káosza vasárnapi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Egy magyar Münster mellől: "Otthon nem is tudják elképzelni, hogy mi van itt."

Kecskés István
2018.04.07.
Münsterben is lecsapott a terror: vendéglők teraszán ülő emberek közé hajtott egy furgont vezető férfi. Halottak, sebesültek. Egy, Münster mellett élő magyar nyilatkozott a Blogstarnak.

A jobbikos „lotyó” a Jobbikról

Borda Anikót, az egykori mártélyi Jobbik elnökét nemes egyszerűséggel lelotyózta párttársa, Kiss Attila, aki a Jobbik színeiben indul Lázár János ellenfeleként a – többek között Mártélyt is magába foglaló – Csongrád megye 4-es számú választókörzetében holnap a parlamenti mandátumért.

BREAKING: terrortámadás Németországban!

Kecskés István
2018.04.07.
Emberek közé hajtott egy férfi Németországban.

Gulyás Gergely: Stabilitás vagy káosz

Pintér M. Lajos
2018.04.07.
A Fidesz frakcióvezetője szerint óriási a vasárnapi parlamenti választás tétje, a polgároknak ugyanis arról kell dönteniük, hogy az országnak lesz-e stabil, a nemzeti érdekeket képviselő kormánya, vagy instabilitás, bizonytalanság és káosz lesz Magyarországon.

Nagy Feró: Az nem korrupció, hogy azt veszem fel a zenekaromba, akiben megbízom

2018.04.07.
Milliónyi jelzőt aggattak rá a hosszú évek során, volt ő a Nemzet csótánya, legenda, színész, mentor, de leginkább a Beatrice énekeseként ismerjük. Nagy Feró 72 évesen ugyanolyan lelkes és energiával teli mint fénykorában, szombaton a Beatrice 40 éves születésnapi koncertjén ezt be is fogja bizonyítani. Blogstar-interjú.
Címkék: Interjú, Nagy Feró

Kövér a globalista szennyáradattól félti a magyarságot

Az Országgyűlés elnöke szerint az ellenzék soraiban vannak olyan politikai vezetők, akik elárulták a népüket, tehát nem a saját választóikat képviselik, hanem azokat, akiktől a zsoldot kapják.

Ezeket a cikkeket olvastad már?