Blogolj!

Kiemelt híreink

Bárhogy hisztiznek a liberálisok, nem engedünk a határvédelemből

Bárhogy hisztiznek a liberálisok, nem engedünk a határvédelemből

2020.05.30. | Pintér M. Lajos

A magyar kormány számára ugyanis elsődleges a nemzeti érdek és az itt élők véleménye, biztonsága.

Tovább
Orbán Viktor: itt az ideje egy újabb nemzeti konzultációnak

Orbán Viktor: itt az ideje egy újabb nemzeti konzultációnak

2020.05.29. | Tündi

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! …

Tovább

3556 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

2020.05.19.
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3556 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg.
Címkék: koronavírus

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.05.19.
Az Orbán-kormány méregdrága gigaálma, a magyarság százéves szétszakítása, a vírus változatlan fenyegetése, a gazdaság megroppanása és Christina Aguilera vadító kéjelgése keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Az ország minden részében újraindulnak a közlekedési vizsgák és utánképzések

Ragnar Volarus
2020.05.18.
A kormány hétvégén hozott döntésével összhangban mától Budapesten is újraindulhatnak a március 18. óta felfüggesztett közlekedési vizsgák, utánképzések és pályaalkalmassági vizsgálatok.

3535 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Ragnar Volarus
2020.05.18.
Újabb 26 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3535 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 11 idős krónikus beteg.
Címkék: koronavírus

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.05.17.
Manfed Weber válságos lyukérzéke, az NGO-k féktelen gyűlölete, Karácsony Gergely komédiája, Budapest óvatos újraindulása és Hosszú Katinka új családtagja online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Beindíthatja a szegregációs bizniszt a gyöngyöspatai ítélet

Dorogi László
2020.05.17.
A térség parlamenti képviselője szerint a gyöngyöspatai perrel csak az a Soros-szervezet járt jól, amely az egészet kiagyalta, megszervezte és végigvitte.

A jövő héten is sok lesz a napsütés

2020.05.17.
Jó hír, hogy a lazítások mellett sok napsütés is számíthatunk a jövő héten. Csapadék hétközben csak elszórtan, hétvégén viszont már többfelé is várható.

Németh Szilárd: A kormány mindent megtesz, hogy működjenek a tranzitzónák

2020.05.17.
Magyarországon a Fidesz-KDNP többsége és a kormány mindent megtesz azért, hogy a továbbiakban is megmaradjon a kerítés, az élőerős katonai-rendőri őrizet és továbbra is működjenek a tranzitzónák - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára vasárnap a közmédiának a röszkei tranzitzónánál.

A kijárási korlátozások megszűnése nem jelenti a védekezés végét

Dorogi László
2020.05.17.
Lakatos Tibor, az operatív törzs ügyeleti központ vezetője felhívta a figyelmet, hogy a szigorú szabályok lazítása mellett továbbra is minden állampolgárnak ki kell vennie a részét a vírus elleni küzdelemből.

Ezeket a cikkeket olvastad már?