Blogolj!

Kiemelt híreink

Koronavírus: több mint 700 ezer elhunyt

Koronavírus: több mint 700 ezer elhunyt

2020.08.08. | Kálovics Tibor

A baltimore-i John Hopkins egyetem adatai szerint világszerte 19 296 761 ember kapta el a koronavírust. Az áldozatok száma 720 074, a gyógyultaké pedig 11 682 733.

Tovább
Orbán: köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!

Orbán: köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!

2020.08.07. | Tündi

A miniszterelnök a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében azt kérte, hogy betegen - köhögve, vagy lázasan - senki ne menjen emberek közé.

Tovább

Blogstar kávéház

A koronavírus lopakodása, a magyar kormány magyarázkodása, Gyurcsány Ferenc szakállas politikai trükkje, Gulyás Balázs gusztustalansága és Weisz Fanni magánéleti teregetése keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Szalmonellaveszély miatt tojásokat hív vissza a Lidl

Ragnar Volarus
2020.07.27.
A Lidl honlapján arról informál, hogy a visszahívás oka, hogy a gyártó telephelyén hatósági ellenőrzés során szalmonella szennyezettséget azonosítottak, amelyről az Aranykorona Zrt. értesítette őket.

Elhunyt Kósáné Kovács Magda

Hosszan tartó, gyógyíthatatlan betegséget követően, életének nyolcvanadik évében, július 27-én elhunyt Kósáné Kovács Magda baloldali politikus.

Októberig kell elfogadnia az EP-nek a költségvetésről szóló megállapodást

2020.07.27.
Párkányi Eszter szerint októberig kell elfogadnia az Európai Parlamentnek (EP) a következő hétéves uniós költségvetési ciklusról és a helyreállítási alapról szóló megállapodást ahhoz, hogy jövőre zökkenőmentesen induljanak el a költségvetésből finanszírozott programok.

13 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, nincs újabb elhunyt

Ragnar Volarus
2020.07.27.
13 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4448 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.07.27.
A Visegrádi Négyek diadalmenete, a migránsok föld alatti támadása, a világkormány víziója, Lázár János sportos visszatérése és Vajna Tímea heves csókjai hétfői online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Több Somogy megyei településen nincs ivóvíz

2020.07.26.
A vihar az ivóvizet is tönkretette, így csak forralás után iható a vezetékes víz Nagyatádon, Ötvöskónyiban és Lábodon. Ezeken a Somogy megyei településeken átmeneti vízhiány várható vasárnap délutántól.
Címkék: Aktuális, vihar

Igazi nyári idővel ér véget a július, azonban zivatarok még előfordulhatnak

2020.07.26.
Egyelőre még a jövő héten sem szabadulunk a záporoktól, azonban már javarészt az igazi nyári strandolós időjárásra számíthatunk majd.

Varga Judit: Magyarország megnyert egy csatát, de a "harc" folytatódik

Az igazságügyi miniszter a hét elején befejezett európai uniós csúcsot értékelte a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
Címkék: Aktuális, EU, Varga Judit

Több mint kétszáz alkalommal riasztották a tűzoltókat a szombati vihar miatt

2020.07.26.
225 alkalommal kellett a tűzoltókat riasztani a szombati felhőszakadás miatt. A vihar leginkább Somogy és Zala megyében pusztított.
Címkék: Aktuális, vihar

Ezeket a cikkeket olvastad már?