Blogolj!

Kiemelt híreink

Feltámadás – már biztos, hogy nem omlik össze a Notre-Dame!

Feltámadás – már biztos, hogy nem omlik össze a Notre-Dame!

2019.04.20. | Pintér M. Lajos

Húsvét csodája: sikerült stabilizálni, vagyis megmenteni a Notre-Dame székesegyház épületének struktúráját. Lesz feltámadás!

Tovább
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. | Blogstar

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

Tovább

Brexit: sorsdontő lesz a ma esti szavazás

Charlotte
2019.04.01.
Az eddig háromszor elutasított hivatalos megállapodás négy alternatívájáról vitázik és szavaz hétfő éjjel a londoni alsóház. A szavazások eredménye közép-európai idő szerint 23 óra után várható.

Április 1-től csak kétszintű azonosítással lehet e-matricát venni

Ragnar Volarus
2019.04.01.
A visszaélések elkerülés érdekében a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) a honlapjain kétszintű ügyfélazonosítást vezetett be a bankkártyával végzett e-matricás, illetve e-útdíjas vásárlásoknál.
Címkék: autópálya, matrica

Keddtől újabb lezárás az M0-áson

Ragnar Volarus
2019.04.01.
Felújítás miatt keddtől lezárják az M1-es autópálya felé vezető felhajtót az M0-s autóút szigetszentmiklósi csomópontjában - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. hétfőn.
Címkék: autópálya, M0

Varga Mihály: a vártnál jobban csökkent az államadósság tavaly

Az államháztartás GDP-arányos hiánya a tervezett 2,4 százalék helyett 2,2 százalékot ért el tavaly, az államadósság 73,4 százalékról 70,8 százalékra csökkent.

Nem ártott a néppárti vita, tovább nőtt a Fidesz támogatottsága

A Nézőpont Intézet mérése szerint tovább nőtt a Fidesz-KDNP támogatottsága márciusban, ha most hétvégén rendeznék az EP választást, 56 százalékot és ezzel 14 mandátumot szerezne a kormánypárt.

Erős lábakon áll a magyar gazdaság

Charlotte
2019.04.01.
A kormányzati szektor  eredményszemléletű uniós módszertannal számolt hiánya az előzetes adatok szerint 934 milliárd forint, a GDP 2,2 százaléka volt 2018-ban.

Ukrán elnökválasztás: nem vicc, a humorista nyert

2019.04.01.
Petro Porosenko hivatalban lévő ukrán elnök a fiatal választókhoz intézett üzenetet a vasárnapi elnökválasztás exit poll-eredményeinek ismertetése után mondván, hogy "meghallotta őket", és most azt kéri, hallják meg őt is.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2019.04.01.
Tréfamentes Brexit-huzavona, a Jobbik elvtelensége, munkahelyi stresszcsökkentés, Soós Imre komédiázása és Palvin Barbi (túl)súlyos keserűsége hétindító online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Hátba szúrtak négy gyalogost Londonban

2019.03.31.
Rejtélyes támadások Londonban: alig 24 óra alatt négy embert is megtámadtak a brit fővárosban, mindegyiküket hátba szúrták. A hatóság egyelőre nem tudja, hogy ki lehet az elkövető, de abban biztosak, hogy összefüggnek a támadások.

Valaki ma milliárdos lett!

2019.03.31.
Elvitték minden idők egyik legnagyobb nyereményét a hatos lottón. Egy telitalálatos szelvény van, ami 1,6 milliárdot ér a tulajdonosának.

Ezeket a cikkeket olvastad már?