Blogolj!

Kiemelt híreink

Demeter Szilárd: több sebből vérzik az anarcho-balliberalizmus

Demeter Szilárd: több sebből vérzik az anarcho-balliberalizmus

2020.10.20. | Pintér M. Lajos

Az SZFE-ügynek akkor lesz vége, ha belecsúszik az aktuálpolitikai térbe. Akkor az SZFE jelenlegi közössége veszíteni fog. És nagyon erre tolják az ellenzéki erők – mutat rá újabb …

Tovább
Közel negyedmillió budapesti kéményt ellenőriztek a fűtési szezonig

Közel negyedmillió budapesti kéményt ellenőriztek a fűtési szezonig

2020.10.19. | Pintér M. Lajos

A járványhelyzet ellenére is ütemezetten halad a munkával a FŐKÉTÜSZ Kft., év végéig mindenhová eljutnak.

Tovább

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.10.07.
A CEU visszaszivárgása, a mecset halálos fenyegetése, a BLM diktatúrája, az EU mozgásterének szűkülése és Polyák Lilla közösségi koronavírus-élménye szerdai online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Varga Judit a CEU-ügyről: Elfogadhatatlan a kettős mérce!

2020.10.06.
Elfogadhatatlannak tartjuk a kettős mércét, a jogszabályokat minden egyetemnek egyformán be kell tartania Magyarországon. Nem lehet olyan törvényt alkotni, amely a Soros-egyetemet előnyösebb helyzetbe hozza a magyar egyetemeknél - nyilatkozta Varga Judit igazságügyi miniszter az Európai Unió Bíróságának a magyar felsőoktatási törvénnyel kapcsolatos, kedden nyilvánosságra hozott ítélete után.

Vigyázat! - Penészes puszedlit árult az ALDI

2020.10.06.
Penész gyanú miatt hívott vissza az Aldi egy komplett desszert termékvonalat, mert feltehetőleg az osztrák Manner gyártmányú, 180g-os szilvás puszedlikben (Powidl Knöpfe) egészségre káros gombaképződés indulhatott el.

Esernyőket elő - jön a zápor!

Charlotte
2020.10.06.
A kellemes időt főként a déli és keleti megyékben szakítja meg a zuhé, itt fordulhat elő helyenként záporeső, gyenge eső.

Áder: a vértanúk hősi halálából erő lett

2020.10.06.
Az aradi vértanúk hősi halálából erő lett, örök jel, hogy a magyarok szabadságharcát túlerővel le lehet törni, de szabadságvágyukat elfojtani nem lehet - mondta Áder János köztársasági elnök kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Müller Cecília: Már a középkorúak körében is egyre több a megbetegedés

2020.10.06.
Az Operatív Törzs ma is megtartotta szokásos, hazai járványhelyzettel kapcsolatos napi sajtótájékoztatóját. Mutatjuk a részleteket!

20 beteg meghalt, 818-al emelkedett a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma

2020.10.06.
818 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 32 298 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.10.06.
Orbán Viktor korrupciós példája, Donald Trump diadalmas visszatérése, Matteo Salvini lassú térnyerése, a vágóhíd malacperselye és Pataky Attila keserves kínjai keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Fidesz: a baloldal egyszer már tönkretette az egészségügyet!

2020.10.05.
Úgy látszik, hogy a Demokratikus Koalíciónál az elmúlt hetekben nagyon ráfeküdtek a szelektív memória gombra, hiszen először a családoknak és a nyugdíjasoknak követeltek több támogatást, most pedig az orvosoknak százszázalékos béremelést.

Pont kerülhet a repülőtéri fantomjárat ügyének végére

Dorogi László
2020.10.05.
Az elmúlt napokban több egymásnak ellentmondó információ látott napvilágot a budapesti 100E jelzésű autóbusszal kapcsolatban, de most Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatója végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Ezeket a cikkeket olvastad már?