Blogolj!

Kiemelt híreink

Koronavírus: több mint 700 ezer elhunyt

Koronavírus: több mint 700 ezer elhunyt

2020.08.08. | Kálovics Tibor

A baltimore-i John Hopkins egyetem adatai szerint világszerte 19 296 761 ember kapta el a koronavírust. Az áldozatok száma 720 074, a gyógyultaké pedig 11 682 733.

Tovább
Orbán: köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!

Orbán: köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!

2020.08.07. | Tündi

A miniszterelnök a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében azt kérte, hogy betegen - köhögve, vagy lázasan - senki ne menjen emberek közé.

Tovább

Szeptembertől mindenki ingyenesen kapja a tankönyvet

Kálovics Tibor
2020.07.24.
Rétvári Bence úgy nyilatkozott az M1 aktuális csatornának, hogy szeptembertől valamennyi általános és középiskolás diák ingyen juthat hozzá a tankönyvekhez.

18 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma

Dorogi László
2020.07.24.
Az aktív fertőzöttek száma némileg megemelkedett az elmúlt huszonnégy órában, de újabb halálos áldozat szerencsére ezúttal sincs.
Címkék: koronavírus

Közlekedés: dugókat hozhat a budapesti városvezetés döntése

Balogh Samu a főpolgármester kabinetfőnöke csütörtökön egy budapesti háttérbeszélgetésben bejelentette, hogy a városvezetés egyszerre több mint egy tucat helyszínen elkezdte a forgalomcsillapítási mintaprojektjeit.

Orbán: Brüsszelnél megállítottuk a liberális nemzetközi brigád támadását

Pintér M. Lajos
2020.07.24.
A miniszterelnök szerint a Soros György által felügyelt migrációpárti országok további támadássorozatára kell felkészülnünk a következő években, évtizedben, vagyis az EU-csúcson csatát nyertünk, a háború viszont folytatódik.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.07.24.
Magyarország brüsszeli győzelme, az Index szétrobbanása, a Jobbik önfeladása, Donald Trump bekeményítése és Megyeri Csilla álomautója pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Megvannak az idei felsőoktatási ponthatárok

2020.07.23.
Nyilvánosságra hozták csütörtök este az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat. A jelentkezők háromnegyedét felvették valamilyen képzésre - ismertette Bódis József, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkára a ponthatárok kihirdetése után tartott budapesti sajtótájékoztatón.

Leszakad az ég: felhőszakadás veszélye miatt több megyében is másodfokú riasztást adtak ki

2020.07.23.
Alapos zuhéra számíthatunk az ország egész területén: az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyében másodfokú riasztásokat adott ki felhőszakadás veszélye miatt csütörtök délben.

Csúcsokat döntöget Orbán Viktor támogatottsága

Az elmúlt öt évben egyszer sem volt ilyen magas a miniszterelnök népszerűsége, mint most.

Tizennéggyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Pintér M. Lajos
2020.07.23.
Nincs újabb halálos áldozata a koronavírus-járványnak.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.07.23.
Az Index durvuló belháborúja, Bangóné botrányos átverése, a radikális baloldal tombolása, a nándorfehérvári sebek emlékezete és Zséda mosolygós csúcsformája csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Ezeket a cikkeket olvastad már?