Blogolj!

Kiemelt híreink

Szijjártó: Magyarország szempontjából kulcsfontosságú, hogy a lengyel Jog és Igazságosság párt győzött

Szijjártó: Magyarország szempontjából kulcsfontosságú, hogy a lengyel Jog és Igazságosság párt győzött

2019.10.14. | blogstar

Magyarország számára kulcsfontosságú, és a …

Tovább
Választás: Eredmények Budapest kerületeiben

Választás: Eredmények Budapest kerületeiben

2019.10.14. | blogstar

Nemcsak a főváros polgármesterének személye változott, hanem számos budapesti kerület is váltott, bár volt, ahol csak pár száz szavazat döntött. Nézzük, mi történt a kerületekben.

Tovább

Újabb csúcson a foglalkoztatás

2019.09.27.
A foglalkoztatási ráta 70,2 százalékra emelkedett, így a rendszerváltás óta nem volt olyan magas Magyarországon, mint az utóbbi hónapokban.
Címkék: Aktuális, gazdaság

Orbán: Trócsányi "bűne", hogy segített megvédeni az országot a migrációtól

Trócsányi László segített megvédeni Magyarországot a migrációtól, és most ezt "dörgölik az orra alá" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Rákóczi egy napra bevette Gül Baba türbéjét

Ragnar Volarus
2019.09.27.
Nem kell semmi rosszra gondolni, nem kell újraírni a történelemkönyveket. Csupán annyi történt, hogy a „Magyar emigráció és a nemzetközi kapcsolatok alakulása Rákóczitól napjainkig” címmel rendeztek konferenciát a II. Rákóczi Ferenc-emlékév keretében csütörtökön Budapesten, a Gül Baba Kulturális Központban.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2019.09.27.
Karácsony kínos mosakodása, Trócsányi elhasalása, Európa építőmesterének hagyatéka, a de-generáció ámokfutása és Vasvári Vivi romantikus randizása pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Tragédia: eldőlt egy mászóka, meghalt egy kislány

2019.09.26.
Két könnyebb sérültje is van annak a balesetnek, amelyben meghalt egy hatéves kislány, miután eldőlt egy mászóka a Heves megyei Csányban - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Több lezárás is lesz pénteken a fővárosban

2019.09.26.
Demonstráció miatt több forgalmas pontot is időszakosan lezárnak Budapesten, így nem árt már jó előre szemfülesnek lenni.

Trócsányi László: „Politikai döntés született!”

Meghallgatta az Európai Parlament Jogi Bizottsága Trócsányi Lászlót és összeférhetetlenséget állapított meg. A magyar biztosjelölt reagált a kialakult helyzetre.

Elhunyt Jacques Chirac

2019.09.26.
Elhunyt csütörtök reggel 86 éves korában Jacques Chirac egykori francia államfő, aki 1995 és 2000, majd 2002 és 2007 között volt a Francia Köztársaság elnöke – közölte a BBC.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2019.09.26.
Trócsányi László magyarázkodása, balliberális bohócok belharca, a Fidesz-jelöltek alkalmassága, a bevándorlók balkáni rohama és Varga Izabella reális játékai csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

A ROMÁNIAI MAGYARSÁG JOGSÉRELMEIT ISMERTETTÉK VARSÓBAN

Charlotte
2019.09.25.
Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) emberi jogokról szóló éves konferenciáján vettek részt egyedüli romániai magyar szervezetként a Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat munkatársai Varsóban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?