Blogolj!

Kiemelt híreink

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

2020.06.01. | Tündi

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket. A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn.

Tovább
Grezsa István: Trianon centenáriumának a jövőről kell szólnia

Grezsa István: Trianon centenáriumának a jövőről kell szólnia

2020.05.31. | Pintér M. Lajos

Történelmi kiegyezésre van szükség a magyarság és Kárpát-medencei szomszédai között. Ez a záloga a magyarság megerősödésének és annak, hogy térségünk lehessen az Európai …

Tovább

Az ország minden részében újraindulnak a közlekedési vizsgák és utánképzések

Ragnar Volarus
2020.05.18.
A kormány hétvégén hozott döntésével összhangban mától Budapesten is újraindulhatnak a március 18. óta felfüggesztett közlekedési vizsgák, utánképzések és pályaalkalmassági vizsgálatok.

3535 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Ragnar Volarus
2020.05.18.
Újabb 26 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3535 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 11 idős krónikus beteg.
Címkék: koronavírus

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.05.17.
Manfed Weber válságos lyukérzéke, az NGO-k féktelen gyűlölete, Karácsony Gergely komédiája, Budapest óvatos újraindulása és Hosszú Katinka új családtagja online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Beindíthatja a szegregációs bizniszt a gyöngyöspatai ítélet

Dorogi László
2020.05.17.
A térség parlamenti képviselője szerint a gyöngyöspatai perrel csak az a Soros-szervezet járt jól, amely az egészet kiagyalta, megszervezte és végigvitte.

A jövő héten is sok lesz a napsütés

2020.05.17.
Jó hír, hogy a lazítások mellett sok napsütés is számíthatunk a jövő héten. Csapadék hétközben csak elszórtan, hétvégén viszont már többfelé is várható.

Németh Szilárd: A kormány mindent megtesz, hogy működjenek a tranzitzónák

2020.05.17.
Magyarországon a Fidesz-KDNP többsége és a kormány mindent megtesz azért, hogy a továbbiakban is megmaradjon a kerítés, az élőerős katonai-rendőri őrizet és továbbra is működjenek a tranzitzónák - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára vasárnap a közmédiának a röszkei tranzitzónánál.

A kijárási korlátozások megszűnése nem jelenti a védekezés végét

Dorogi László
2020.05.17.
Lakatos Tibor, az operatív törzs ügyeleti központ vezetője felhívta a figyelmet, hogy a szigorú szabályok lazítása mellett továbbra is minden állampolgárnak ki kell vennie a részét a vírus elleni küzdelemből.

3509-re emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

Dorogi László
2020.05.17.
Valamelyest nőtt az azonosított, aktív koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon az elmúlt huszonnégy órában, három idős, krónikus beteg halt meg.
Címkék: koronavírus

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.05.16.
Az Orbán-kormány közegészségügyi kényszerengedélye, a balliberálisok álszentsége, a koronavírus-járvány féken tartása, az ötkarikás játékok kockázata és Demi Moore brutális mellbedobása online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Ezeket a cikkeket olvastad már?