Blogolj!

Áder: a vértanúk hősi halálából erő lett

2020.10.06.
Az aradi vértanúk hősi halálából erő lett, örök jel, hogy a magyarok szabadságharcát túlerővel le lehet törni, de szabadságvágyukat elfojtani nem lehet - mondta Áder János köztársasági elnök kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Áder János kihirdette a költségvetés megalapozásáról szóló törvényt

2020.07.13.
Áder János köztársasági elnök elrendelte a központi költségvetés megalapozásáról szóló törvény kihirdetését hétfőn.

Aláírta a köztársasági elnök a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt

Dorogi László
2020.06.17.
Áder János szerdán aláírta a veszélyhelyzet megszüntetéséről, és a járványügyi készültségről szóló törvényt, így éjfélkor véget ér a rendkívüli jogrend.

Beszámoló készült Áder János elmúlt hároméves munkájáról

2020.06.13.
Beszámoló jelent meg Áder János államfő második megbízatásának első három évéről. Az internetes évkönyv a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapjára került fel.

Kövér László: a magyarság nem veszítheti el a 21. századot!

Pintér M. Lajos
2020.06.04.
Az Országgyűlés elnöke szerint a magyarság új megoldást kínál szomszédainak, a térség országainak: vagy összefognak, együttműködnek, és közösen lesznek győztesek, vagy együtt süllyednek el a globalizáció tengerében.

Ünnepi ülésnapon emlékezett harminc évvel ezelőtti megalakulására az Országgyűlés

2020.05.02.
Nemzeti összefogásra van szükség ahhoz, hogy az élet minél gyorsabban visszatérjen a rendes kerékvágásba - mondta Áder János államfő szombaton a parlament ünnepi ülésén, ahol az Országgyűlés 30 évvel ezelőtti megalakulására emlékeztek a képviselők.

Az államfő aláírta a koronavírus-törvényt

Pintér M. Lajos
2020.03.30.
Áder János szerint ez nem a politikai haszonlesés ideje. Az új jogszabály így akár ma éjféltől hatályba is léphet.

Magyarországi látogatásra hívta Ferenc pápát Áder János

2020.02.14.
Magyarországi látogatásra hívta Ferenc pápát a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából Áder János köztársasági elnök február 14-én, pénteken. Az államfőt négyszemközti audiencián fogadta a Szentatya a Vatikánban.

Áder János táviratban fejezte ki részvétét az ukrán elnöknek

2020.01.08.
Áder János is reagált a szerda reggeli ukrán repülőgép-szerencsétlenségre: az államfő egy, az ukrán elnöknek küldött táviratban fejezte ki részvétét az elhunytak hozzátartozóinak.

Áder: nem a természetet, saját természetünket kell legyőzni!

Az államfő szerint fennáll a veszélye, hogy a jelenlegi nemzedék alig egyetlen emberöltő alatt elherdálja évezredes, évmilliós örökségét. Újévi üzenetében a teremtett világ megóvására szólított fel mindenkit.

Ezeket a cikkeket olvastad már?