Blogolj!

ÉLŐ: Kormányinfó 82.

Kecskés István
2017.03.23.
A 82. Kormányinfó sem lesz unalmas. Biztosan szó esik majd a londoni terrorcselekményről, még az is megeshet, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kérdést kap a Paks II beruházással és a migrációs ügyekkel kapcsolatban, mint ahogy téma lehet a vörös csillag használata a kereskedelemben. ÉLŐ szöveges tudósítás.
Címkék: Aktuális, Most

Tizennégy idióta

2017.02.26.
Na de most aztán betelt a pohár! Ma 14, magát afgánnak valló férfit fogtak el a rendőrök, a magyar-osztrák határátlépési ponttól 500 méterre – magyar területen – a Bécs-Budapest vasútvonal mellett. A vonatforgalmat az osztrák határrendészet állította le, így Hegyeshalom és Nickelsdorf közt rövid ideig állt a forgalom, de azóta szerencsére helyreállt a menetrend.
Címkék: Aktuális

Orbán: a kommunizmus a Nyugat terméke

Charlotte
2017.02.25.
Ma, a több tízezer, családjától elválasztott és kényszermunkatáborba hurcolt honfitársunkra, a koholt vádak alapján mészárszékre küldött emberekre, az ellenállóként mártírhalált halt hősökre emlékezünk. Fontos, hogy évről évre emlékeztessünk magunkat arra, hogy amit ma természetesnek veszünk, az sajnos nem volt mindig így.
Címkék: Aktuális, budapest

A pénz és a garancia jó volt, de meghívás nem járt érte

Kecskés István
2017.02.23.
A Duna Aréna kulcsát kedden nagy pompa közepette vette át Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónő. A Dagályon épült új uszoda csodás lett és ez lesz majd a 2017-es vizes világbajnokság fő helyszíne is. Készült az eseményről rengeteg kép, de valami fura akadt a fotókon.
Címkék: Aktuális, budapest

Olimpia 2024: üres kapuval a csatárok ellen

2017.02.23.
Eldőlt, hogy nem lesz olimpia 2024-ben Budapesten. Ennek a történetnek azonban a konkrét eseményeken túlmutató jellege van. Az egyik oldalon állnak a merjünk kicsik lenni hívei, míg a másikon azok, akik nem mernek a saját véleményük mellett sem kiállni. Az Orbán-kormány az elmúlt hét évben rengeteg jó és rossz döntést hozott.

Ezeket a cikkeket olvastad már?