950-el nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma
Ismét ezerhez közelített az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma itthon az elmúlt huszonnégy órában, már a 23 ezret is átlépte az azonosított betegek száma. Elhunyt 12 beteg.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.04.22.
Párhuzamok Orbán és Kádár között, Dopeman és a baloldal mentális állapota, életveszélyes mobilhasználat szombati online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Többezer ember köthető a terrorizmushoz Belgiumban

2017.04.21.
Sorra érik a terrortámadások az európai nagyvárosokat. A nyilvántartás meg egyre csak bővül: csak Belgiumban 19 ezer ember köthető valamilyen úton a terrorizmushoz.

Fegyveres támadás az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnál

2017.04.21.
Egy neonáci fegyveres tüzet nyitott pénteken az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) habarovszki parancsnokságának várószobájában, a támadót lelőtték.
Címkék: Aktuális, támadás

Dortmundi robbantás: őrizetben a gyanúsított

Pintér M. Lajos
2017.04.21.
Nyereségvágyból hajthatta végre a támadást, arra spekulált, hogy a labdarúgóklub részvényei esni fognak a merénylet után.

Terror Párizsban - újra gyilkolt az Iszlám Állam

Pintér M. Lajos
2017.04.21.
Egy rendőrt agyonlőttek, két másik megsebesült a csütörtök esti merényletben. A támadót is megölték. Az Iszlám Állam katonája volt.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2017.04.21.
Homlokegyenest eltérő értelmezések Index-ügyben, társadalmat romboló liberalizmus, sztárom a párom pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Szalay-Berzeviczy Attila: Újra az olimpiai eszme mellé kell állítani a nemzetet

Pintér M. Lajos
2017.04.19.
A 2024-es budapesti pályázat bukásának tanulságait levonva szélesítené az olimpiarendezés társadalmi támogatottságát a Budapesti Olimpiáért Mozgalom. Céljuk, hogy országos hálózatot építve segítsék ismét megteremteni a többségi támogatottságot a következő magyar olimpiai pályázat mögött. A BOM immár a jövőre, a következő esélyre, 2028-ra fókuszál. A SZEGEDma.hu nagyinterjúja a 2005 óta működő civil szervezet elnökével, Szalay-Berzeviczy Attilával.

Soros György célja a migrációs nyomás fenntartása

2017.04.19.
Schmidt Mária történész szerint Soros György célja a migrációs nyomás fenntartása, újra akarja indítani a balkáni migrációs útvonalat.

Paks: A Roszatom magyar beszállítókra is számít

2017.04.19.
A paksi beruházásban a Roszatom számít a magyar beszállítókra, mintegy kétszáz magyar vállalkozás jöhet szóba.
Címkék: Aktuális, Paks II

Ezeket a cikkeket olvastad már?