Szomorú vasárnap
3149 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, elhunyt 35 krónikus beteg.
Blogolj!

Nem járnak a vonatok Soroksár és Dunaharaszti között

2020.10.18.
Leállították a vonatközlekedést a kunszentmiklósi vonal Soroksár és Dunaharaszti közötti szakaszán szombatról vasárnapra virradó éjszaka, mert a soroksári konténerterminálon veszélyes anyag szivárog - közölte a MÁVINFORM.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.10.17.
Orbán Viktor kíméletlen médiapörölye, Gyurcsány Ferenc pörgős álhírgyára, a vérplazmakezelés hatékonysága, a republikánusok csodás csele és Babos Tímea őszinte barátsága online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Orbán: az egyházi intézményeknek adott állami pénz a legjobb helyre kerül

2020.10.17.
Amikor az állam forrást ad egy egyházi intézmény építésére vagy fenntartására, akkor a pénzt a legjobb helyre teszi - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Budapest XXII. kerületében lévő Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium új középiskolai épületének átadása alkalmából tartott hálaadó istentiszteleten.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.10.16.
Donáth Anna újabb lebukása, a kormányzat járványügyi keményítése, Manhattan kriminalizálódása, a migráció erősödése és Katie Holmes kétkerekű romantikája online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.10.16.
A Brexit brüsszeli bukása, a Jobbik groteszk pálfordulása, a melegérzékenyítés elutasítása, Joe Biden sunyi hallgatása és Baukó Éva kellemetlen kötődési mániája pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.10.15.
Az SZFE-tüntetők felvonulása, Donald Trump normalitása, az ellenzék hamis vádaskodása, a Covid-19 támadása és Várkonyi Andrea természetes szépsége csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Már most nagy gondokat okozott a hó Kékestetőn és a Mátrában

2020.10.14.
Hiába van október közepe, a magasan fekvő területeken már most kimondottan télies az időjárás, ami nemcsak havat, hanem problémákat is hozott magával.

Újabb videóval megy neki a Gyurcsány-Dobrev párosnak Rákay Philip

2020.10.14.
Nem ez az első eset, hogy Rákay videóban rántja le a leplet és szembesít a volt miniszterelnök és bandája aljasságaival. Most a Dobrev-klánon van a sor.

Müller Cecília: Senki nem állíthatja magáról biztosan, hogy nem fertőz

2020.10.14.
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

920 fővel nőtt a fertőzöttek száma itthon, 27-en meghaltak

2020.10.14.
Ezzel 40 782 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 27 idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 1023 főre emelkedett, 12 164-en pedig már meggyógyultak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?