Blogolj!

Több Somogy megyei településen nincs ivóvíz

2020.07.26.
A vihar az ivóvizet is tönkretette, így csak forralás után iható a vezetékes víz Nagyatádon, Ötvöskónyiban és Lábodon. Ezeken a Somogy megyei településeken átmeneti vízhiány várható vasárnap délutántól.
Címkék: Aktuális, vihar

Varga Judit: Magyarország megnyert egy csatát, de a "harc" folytatódik

Az igazságügyi miniszter a hét elején befejezett európai uniós csúcsot értékelte a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
Címkék: Aktuális, EU, Varga Judit

Több mint kétszáz alkalommal riasztották a tűzoltókat a szombati vihar miatt

2020.07.26.
225 alkalommal kellett a tűzoltókat riasztani a szombati felhőszakadás miatt. A vihar leginkább Somogy és Zala megyében pusztított.
Címkék: Aktuális, vihar

11 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.07.26.
Ezzel 4435 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Nincs újabb elhunyt, így az elhunytak száma változatlanul 596 fő, 3329-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.07.26.
A BLM-mozgalom keresztényellenessége, Bangóné Borbély Ildikó erőlködése, az új NAT környezettudatossága, a fiatal pedagógusok türelmetlensége és Demi Rose betörhetetlen dekoltázsa vasárnapi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.07.25.
A magyar újságírás kivégzése, a balliberálisok soros tüntetése, Joe Biden rémisztő előretörése, Angela Merkel félrecsúszott leader-figurája és Majka szerelmes tündérmeséje szombati online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.07.24.
Magyarország brüsszeli győzelme, az Index szétrobbanása, a Jobbik önfeladása, Donald Trump bekeményítése és Megyeri Csilla álomautója pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Leszakad az ég: felhőszakadás veszélye miatt több megyében is másodfokú riasztást adtak ki

2020.07.23.
Alapos zuhéra számíthatunk az ország egész területén: az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyében másodfokú riasztásokat adott ki felhőszakadás veszélye miatt csütörtök délben.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.07.23.
Az Index durvuló belháborúja, Bangóné botrányos átverése, a radikális baloldal tombolása, a nándorfehérvári sebek emlékezete és Zséda mosolygós csúcsformája csütörtöki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Összefognak a magyar és katari egyetemek az ellenszer kifejlesztése érdekében

2020.07.22.
Magyarország és Katar orvostudományi egyetemei és klinikái együttműködnek a koronavírus ellen talán hatékonynak bizonyuló gyógyszeralapanyagok tesztelésében és fejlesztésében - állapodott meg a külgazdasági és külügyminiszter katari kollégájával és az energetikai és ipari miniszterrel folytatott videokonferencián szerdán.

Ezeket a cikkeket olvastad már?