Blogolj!

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.05.06.
Hadházyék szánalmas cirkusza, a vidéki Magyarország újraindulása, Dzsudzsák Balázs hazamenekítése, Tóth Andi meztelen dúdolása és Horváth Éva szörnyű tragédiája szerdai online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

3065 főre nőtt a fertőzöttek száma

2020.05.05.
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 3065 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt újabb 12 krónikus beteg.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.05.04.
A járványlazítás keserű valósága, Novák Katalin józansága, a nemzetellenes radikálisok agresszivitása, az európai autóipar újraindulása és Görög Zitáék brutális balhéja online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Mától enyhülnek a korlátozások vidéken, Budapesten minden marad a régiben

2020.05.04.
Elkezdődött a védekezés új szakasza, ami azt jelenti, hogy a korlátozások szabályai is megváltoztak hétfőtől. Ez Pest megyében és a fővárosban sok változással nem jár, de a vidék területek kicsit fellélegezhetnek.

Sűríti járatait a BKK az érettségik ideje alatt

2020.05.04.
A várható megnövekedett forgalom miatt a lehető legtöbb járművét indítja el a BKK.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.05.04.
Orbán Viktor angyalkája, az ellenzék frusztrációja, a vírus kiéheztetése, Budapest autós tesztelése és Cipő emlékezete hétfői online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

A járvánnyal kapcsolatos szűrőprogramban mindenki együttműködésére szükség van

2020.05.03.
Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora együttműködésre szólította fel azokat, akik értesítést kapnak a koronavírus szűrőprogramjában.

Majdnem háromezerre nőtt a hazai koronavírus-fertőzöttek száma és elhunyt újabb öt beteg

2020.05.03.
2998 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg Magyarországon. Ezzel 340 főre emelkedett az elhunytak száma, 629-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból.

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos
2020.05.02.
Gyurcsány Ferenc kommunizmusa, Piros Ildikó feledhetetlen figurái, a koronavírus-járvány végítéletjóslatai, a turizmus új korszaka és Köllő Babett forró szexisége online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Szigorú szabályok szerint indul újra az élet Magyarországon

2020.05.02.
A védekezés első szakasza lezárult, a második szakaszban a gazdaság újbóli beindítása és a korlátozások lazítása van soron – erről Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő beszélt a szombati Kormányinfó Pluszban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?