Blogolj!

A kvótaszolidaritás nem európai alapérték

Magyarország és a visegrádi négyek nincsenek egyedül a kötelező szétosztás negatív megítélésével, ám ez uniós elit zöme még mindig kvótapárti – véli Bakondi György.

Kvótaháború: Bakondi nagyon bízik az észtekben

2017.12.03.
A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója lát fényt az alagút végén, bízik benne, hogy el lehet kerülni a felső korlát nélküli, kötelező betelepítést.

Európába tartanak az Iszlám Állam harcosai

2017.11.09.
Egyes becslések szerint 10 ezer uniós állampolgársággal rendelkező dzsihádista terrorista próbálhat meg visszatérni Európába, miután elvesztette a megélhetését.

Özönlenek Európába a dzsihadisták, egyre több a gyilkos terrormerénylet

2017.10.25.
Az európai belbiztonsági helyzet romlása ellenére az unió intézkedései az illegális migránsok befogadását ösztönzik.

Veszélyben a schengeni övezet?

2017.10.17.
A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint legalábbis az illegális bevándorlókkal kapcsolatos uniós politika a schengeni övezet létét fenyegeti.

Európa nemzeteit fenyegeti a Soros-terv

2017.10.09.
Bakondi György szerint Európa külső határainak védelme a Soros-terv útjában áll. A milliárdos ugyanis egyértelműen megfogalmazta, hogy évente egymillió embert kellene beengedni a kontinensre.

Új útvonalakon törnek a migránsok Európába

Egyre nagyobb számban jönnek a Fekete-tengeren és Románián keresztül - állítja Bakondi György.

Bakondi György: Életveszélyes Botkáék migránsbarátsága

Huszonnegyedik órájához érkezett az Európai Unió, hogy átvizsgálja az eddigi, kudarcokkal teli migrációs politikáját. A kötelező betelepítési kvóta sikertelen, és ha a baloldal a kerítés lebontását szorgalmazza, akkor egyértelműen a féktelen, ellenőrizetlen illegális bevándorlás híve - állítja Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Magyarország mindenkivel szolidáris, aki a terror ellen küzd

2017.08.30.
A biztos megoldás nem az, ha "korlátlanul" beengednek embereket Európába, és megpróbálják őket szétosztani az Európai Unió tagállamai közt, hanem a külső határok védelme és az úgynevezett hotspotok létrehozása az EU-n kívül.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?