Blogolj!

Gulyás Gergely: a magyar egészségügy felkészült a hatékony védekezésre

2020.11.12.
A héten is megtartotta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfót, ahol közölték a legfrissebb járványügyi és kormányzati intézkedéseket.

Ez történt itthon 2019-ben, IV. rész – Politikusi pucérkodások és bukások

Pintér M. Lajos
2019.12.30.
Borkai Zsolt feneke és Gréczy Zsolt fallosza foglalta keretbe a hosszú nyúlt magyar politikai őszt. A Fidesz-KDNP úgy nyerte meg az önkormányzati választást, hogy közben lényegében elveszítette.

Ez történt itthon 2019-ben, III. rész – Langymeleg kóla és az illiberális állam

Pintér M. Lajos
2019.12.29.
Orbán illiberális államot és keresztény szabadságot hirdetett, bohóckodásba fulladt a budapesti választási kampány, alacsonyan szálltak a politikusi pornóvideók és a leleplező hangfelvételek. A Coca-Cola provokatív homoplakátokkal melegített.

Ez történt itthon 2019-ben, II. rész – Bangóné patkányozik, közben Orbán a Fehér Házban tárgyal

Patkánytempóba kapcsoltak a szocik, a Fidesz agyonnyerte az EP-választást, és Csíksomlyón misézett a pápa. A hazai hajózás történetének egyik legsúlyosabb tragédiája árnyékolta be a második negyedévet.

Ez történt itthon 2019-ben, I. rész – Hejes sírás meg kokárdagyalázás évkezdetnek

2019.12.27.
Szrtájkoltak a raszolgák, a balliberális bénázók O1G-t csináltak a kokárdából, a Fidesz felfüggesztette a tagságát az egyre bevándorláspártibb Európai Néppártban. Így indult 2019-es esztendő!

Ezeket a cikkeket olvastad már?