Blogolj!

Újra sűrítik a BKK járatait

2020.04.02.
Mivel a járvány idejére alaposan lecsökkent a tömegközlekedési járművek utasforgalma, így a BKK úgy döntött, hogy április elsejétől csökkenti a járatokat és a szombati menetrend lesz érvényben. Ez viszont a gyakorlatban nagyon nem tűnt jó megoldásnak, így újra sűrűbben járnak a járművek csütörtöktől.

Koronavírus: mától változik a tömegközlekedés Budapesten

2020.04.01.
Szerdától a fővárosban szombati menetrenden alapuló, de több frekventált vonalon annál sűrűbb közlekedést biztosító új menetrend szerint közlekednek munkanapokon a közösségi közlekedés járatai a koronavírus-járvány miatt csökkent utasszámhoz igazodva.

Kezdődik a 3-as metró felújítása: ma zárják le az Arany János utca és a Ferenciek tere állomást

2020.03.09.
Mától nem árt résen lenni, ha tömegközlekedéssel utazunk, ugyanis ma zárják le az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomást a 3-as metró felújítása miatt.

Göncz Árpád városközpontnak hívják szombattól az Árpád híd metróállomást

2020.01.30.
Szombattól nem árt majd jobban odafigyelnünk, ha a tömegközlekedést választjuk, ugyanis az Árpád híd metróállomás neve ezentúl Göncz Árpád városközpont lesz.

Varga Ivett lesz a BKK vezérigazgatója

2020.01.23.
Először fordul elő Budapest történetében, hogy női vezetője lesz a főváros közlekedési vállalatának.
Címkék: bkk, budapest

Több vonalon sűrítik a járatokat az ünnepek idejére

2019.12.21.
Kisebb változások lesznek a megszokott menetrendben, de ez csak nekünk kedvez.

Változik a közlekedés a Bryan Adams-koncert miatt

2019.09.28.
Ma estétől vasárnap hajnali 4.30-ig változik a közlekedés a Hősök tere környékén Bryan Adams koncertje miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Tanévkezdéstől ismét a teljes vonalon jár a 4-es és a 6-os villamos

2019.08.16.
Augusztus 21-étől változik a nagykörúti villamospótlás rendje. Iskolakezdéstől, vagyis szeptember 2-ától újra a teljes vonalon jár majd a 4-es és a 6-os villamos, a közvetlenül előtte lévő szombat-vasárnapon azonban a teljes szakaszon pótlóbuszok közlekednek.

Augusztusban megszűnik a Széna téri buszpályaudvar

2019.07.23.
Augusztus 10-től megszűnik a Széna téri autóbusz-állomás, ezért a járatok a Széll Kálmán tér Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszára áthelyezett megállókból indulnak.
Címkék: Aktuális, bkk, volán

Elkezdődött a 4-es és 6-os villamos vonalának nyári felújítása

Dorogi László
2019.06.15.
Itt a nyár, véget ért az iskola, megérkezett a kánikula és persze a menetrend szerinti villamosfelújítás sem maradhat el Budapesten. Elmondjuk, mit kell tudni!
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?