Blogolj!

Lánchíd-gate: egyre érthetetlenebb a főváros szerencsétlenkedése

Pintér M. Lajos
2020.07.18.
A budapesti Fidesz most azon lamentál, vajon Draskovics Tibor vagy Tüttő Kata nem mond igazat. Netán egyikük se. Hiszen a Lánchíd felújítása körüli fővárosi hercehurca körül csak egy biztos: a bizonytalanság.

Hétfőtől visszaáll az elsőajtós felszállás a BKK járatain

2020.06.12.
Június 15-től nemcsak az egészségügyi ellátásban lesznek enyhítések, hanem a BKK járatain is megszűnik a sofőr mögötti ülések, lezárása.

Szombattól rövidített útvonalon jár a 2-es villamos

2020.06.09.
Szombattól nem árt résen lennünk, ha a fővárosban közlekedünk, ugyanis rövidített útvonalon fog járni a 2-es villamos a Soroksári út és a Haller utca csomópontjánál épülő új villamosvágány építése miatt.

Felújításra kell számítani a 4-6-os vonalán

2020.06.08.
Ha nyár, akkor felújítások. Ez most sem lesz másként, június 11-től a 4-6-os villamos budai szakasza lesz soron.

Így járnak a BKK járatai a pünkösdi hétvégén

2020.05.29.
A BKK tájékoztatása szerint pünkösdvasárnap és pünkösdhétfőn a fővárosi közösségi közlekedési járatok az ünnepnapokon, illetve munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint indulnak.

Karácsony rosszul döntött, most kirúgta a BKK-vezérigazgatót

Dorogi László
2020.05.05.
A főpolgármesteri hivatal közleményben jelezte, Karácsony Gergely felmentette a munkavégzés alól a saját maga által kinevezett dr. Varga Ivettet, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatóját.

Sűríti járatait a BKK az érettségik ideje alatt

2020.05.04.
A várható megnövekedett forgalom miatt a lehető legtöbb járművét indítja el a BKK.

Válaszokra várva: súlyos zaklatási botrány a BKK-nál

Sajtóhírek szerint megpróbálták eltussolni az esetet. A Fidesz-KDNP azonnali tájékoztatást kér a súlyos ügyben a Karácsony Gergely balliberális főpolgármester vezette Fővárosi Önkormányzattól.

Csak fedett arccal lehet felszállni a budapesti tömegközlekedési eszközökre

Dorogi László
2020.04.17.
A Fővárosi Önkormányzat úgy határozott, hogy április 27-től csak úgy vehetőek igénybe a BKK járatai, amennyiben elfedjük az arcunkat kendővel, sállal, vagy maszkkal.

Újra sűrítik a BKK járatait

2020.04.02.
Mivel a járvány idejére alaposan lecsökkent a tömegközlekedési járművek utasforgalma, így a BKK úgy döntött, hogy április elsejétől csökkenti a járatokat és a szombati menetrend lesz érvényben. Ez viszont a gyakorlatban nagyon nem tűnt jó megoldásnak, így újra sűrűbben járnak a járművek csütörtöktől.

Ezeket a cikkeket olvastad már?