Blogolj!

R.Törley Mária: Valero Antal mosolya igazolja tetteit

2018.10.16.
Október 16-án a Kamarai Napok keretében a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Krisztina körúti épületében mutatják be a nagyközönség számára Valero Antal, a kamara első elnökének szobrát. Az ünnepi esemény kapcsán az alkotót, R. Törley Mária szobrászművészt kérdeztük.

Fuchs Rudolf, az első dohánygyáros

2018.10.08.
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara első elnökei a kor divatos iparágainak meghatározó szereplői voltak. Nincs ez másként Fuchs Rudolf esetében sem.

Ki volt Valero Antal?

2018.10.07.
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara jogelődjének első elnökéről, a spanyol származású selyemgyárosról, a magyar szabadság hívéről is megemlékezik a Kamara ünnepi konferenciája.

Balla Ákos: A BKIK számomra társadalmi felelősségvállalás

Pintér M. Lajos
2018.09.29.
Az ingatlanszakma olyan hivatás, mely a gazdaság minden területét és a társadalom valamennyi tagját érinti – vallja Balla Ákos ingatlanszakértő, aki ennek jegyében vállalt szerepet a Budapesti Kereskedelmi és Ipari Kamara Ipari Tagozatában. Blogstar-interjú.

Fontos feladatok megoldása előtt áll a BKIK

Dorogi László
2018.05.31.
A közeljövőben racionalizálná működését a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara. A következő időszak legfontosabb feladata mindemellett, hogy felkészítsék a kamarai tagokat az új európai adatvédelmi törvénnyel kapcsolatos teendőkre.

Csúcsév az idegenforgalomban – Budapest biztonságos, a turisztikai szolgáltatóink profik

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) elsősorban vállalkozásfejlesztési programokkal támogatja a turizmusban érintett vállalkozásokat, köztük az idegenvezetőket is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?