Blogolj!

Koronavírus miatt elmaradnak a Budapesti Operettszínház erre a hétre tervezett előadásai

2020.09.16.
Újra kezd beindulni a kulturális élet a járványhelyzet alatt, természetesen rengeteg teszteléssel és a megfelelő biztonsági előírások mellett. Nem kivétel ez alól a Budapesti Operettszínház sem, ahol miután kiderült, hogy egy munkatársuk hozzátartozója is lekapta a koronavírust, azonnal megkezdték az érintettek tesztelését, valamint az előadásokat is felfüggesztették.

Az Operettszínház kisfilmmel hívja fel a figyelmet a járvány terjedésének megelőzésére

2020.09.03.
Mint ahogy már pár nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, a Budapesti Operettszínház is alkalmazkodott a jelenlegi fokozódó járványügyi helyzethez.

A Budapesti Operettszínház is komolyan veszi a járványhelyzet miatt hozott szigorításokat

2020.08.30.
Mint ahogy az az elmúlt napok eseményeiből kiderültek, ismét fokozódik a járványhelyzet hazánkban, ezért minden helyzetben a lehető legbiztonságosabban és körültekintőbben kell eljárni, ahogy teszi azt a Budapesti Operettszínház is.

Senkit nem zaklattak az Operettszínházban

Dorogi László
2020.08.04.
Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere júniusban bízott meg egy vizsgálóbizottságot azzal, hogy derítse ki, van-e alapja a Budapesti Operettszínházról megjelent zaklatási híreknek

Elkezdődött a nyári pihenő a Budapesti Operettszínházban

2020.07.01.
Bár a színház szűk két hónapra bezárta kapuit, ez korántsem jelenti azt, hogy előadások nélkül maradunk.

Kiss-B. Atilla: Még nincs vége az átalakításnak, de az irány jó

2020.03.03.
Egy éve van hivatalban a Budapesti Operettszínház főigazgatója, az ismert és népszerű Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Kiss-B. Atilla. Blogstar-interjú!

Ezeket a cikkeket olvastad már?