Blogolj!

Görögből hozott ezer hamis órát a szenegáli csempész

2017.05.25.
Görögországban vette az órákat, román buszon hozta, Magyarországon bukott le a szenegáli csempész. Vagyis igencsak „nemzetközi” jelleget öltött az a bűncselekmény, amit a NAV munkatársai fedtek fel Csongrád megyében.
Címkék: bűnügy, csempészet, NAV

Küszöb alatt csempészett narkót az albán

2017.05.25.
Úgy alakította át az autóját, hogy a kocsi oldalsó küszöbrészére mindkét oldalon egy-egy csövet épített be, majd ezekbe a rejtekhelyekre dugta el a 8-8 tasak marihuánát. Röszkén csípték el a pénzügyőrök.

Babakocsival jártak lopni

2017.05.18.
Szegeden és Hódmezővásárhelyen lopott ruhát, kozmetikai cikket, élelmiszert, és minden mást is, ami a kezük ügyébe akadt, az a három nő és három férfi, aki babakocsit tologatva tért be a boltokba.

Halálos baleset okozásával vádolják a balástyai férfit

2017.05.17.
Milyen büntetést érdemel az, akit hosszabb idő óta kezelnek olyan betegséggel, amely miatt a klinikai vélemények szerint autót nem vezethet, mégis kocsiba ül, majd halálos balesetet okoz?

Internetes drogkereskedés, családi vállalkozásban

2017.05.16.
Egy anyával és két fiával szemben emelt vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség. A család 2015-ben elhatározta, hogy új pszichoaktív anyagokkal, illetőleg kábítószernek minősülő más termékekkel kereskedve töltik fel a családi kasszát.

Szerbet, koszovóit, törököt fogtak a magyar rendőrök

2017.05.09.
A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség indítványára a nyomozási bíró elrendelte annak a két szerb férfinak az előzetes letartóztatását, akik embereket akartak átcsempészni a szerb–magyar határon.

Kecskerákot csempészett a bolgár

2017.05.04.
1 millió forint eszmei értékű védett állatokat foglaltak le a NAV munkatársai Röszkén egy német rendszámú autóban.

Kilencezer eurót remélt a szerb narkófutár

2017.05.02.
41 csomagban mintegy 18,5 kiló marihuánát találtak a szerb férfinál, aki ellen most vádat emelt az ügyészség.

Ezeket a cikkeket olvastad már?