hirdetés
Blogolj!

Szexből törlesztett adósság

2017.11.06.
Kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy szegedi férfi és nő ellen. A páros két nőt kényszerített prostitúcióra, majd az abból származó bevételt elvették tőlük.

Előzetesben az új pszichoaktív anyagot árulók

2017.11.06.
A Csongrád Megyei Főügyészség indítványára előzetes letartóztatásba került az a két személy, akik új pszichoaktív anyagot árultak.

Saját anyját zsaroló férfit vádol az ügyészség

2017.11.02.
Előzetes letartóztatást indítványozott a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség annak a férfinak ügyében, akit édesanyja sérelmére elkövetett zsarolás miatt nem jogerősen elítéltek, ennek ellenére tovább zsarolta az anyját.

Ülés alatt lapult a kábítószer

2017.10.18.
Több mint 22 kiló marihuánagyanús anyagot találtak a fináncok egy személyautóban Röszkén.

Narkó hatása alatt karambolozott?

2017.10.18.
A rendőrség vádemelést javasol egy békéscsabai férfival szemben, aki a gyanú szerint halálos közlekedési balesetet okozott 2016 októberében, Hódmezővásárhely és Székkutas között.

Macedón narkófutárt vádol az ügyészség

2017.10.16.
A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a macedón férfival szemben, aki közel 30 kg marihuánát próbált meg Magyarország területére csempészni.

Előzetesben a román embercsempész

2017.10.12.
A Makói Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró előzetes letartóztatásba helyezte azt a román férfit, aki a múlt hét vasárnap 28 migránst próbált az Európai Unió területére csempészni.

Aranycsempészek buktak le Röszkén

2017.10.12.
Két aranyfutár „üzleti útja” is véget ért a röszkei határátkelőnél. Előbb egy osztrák, majd egy német autóban találtak a fináncok összesen 897 gramm aranyékszert.

Előzetes letartóztatásban a szerb kábítószercsempész

2017.09.21.
Előzetes letartóztatásba helyezték Szegeden azt a szerb férfit, aki közel 4 kg marihuánát próbált Magyarországra csempészni.

Harangozó Attila: Hazánk Európa egyik legbiztonságosabb országa

Immáron öt éve vezeti a Szegedi Ítélőtáblát dr. Harangozó Attila, aki szerint a magyar bíróságokon magas színvonalú, időszerű bíráskodás zajlik, semmi nem veszélyezteti a bírói függetlensége. És a jövőre nézvést az is örömhír, hogy magasan képzett fiatalok szeretnének bekerülni a bírói testületbe. Blogstar-interjú.

Ezeket a cikkeket olvastad már?