Blogolj!

Hende Csaba és Dömötör Csaba második koronavírustesztje is negatív lett

2020.08.30.
A második koronavírustesztje is negatív lett mind Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselőnek, mind Dömötör Csabának, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának - jelentették be az érintettek a Facebook-oldalukon.

Koronavírusos Trócsányi László EP-képviselő

2020.08.28.
Kimutatták a koronavírust Trócsányi László európai parlamenti (EP-) képviselő, volt igazságügyi miniszter szervezetében.

Már 1 millió 633 ezren csatlakoztak a nemzeti konzultációhoz

2020.08.18.
Ez lesz az eddigi egyik legnépszerűbb nemzeti konzultáció – jelentette ki közösségi oldalára feltöltött videójában kedden Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör: már több mint egymillióan töltötték ki a Nemzeti Konzultációt

2020.07.28.
Már több mint egymillióan vettek részt a nemzeti konzultációban - jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Már 725 000-en töltötték ki a nemzeti konzultációt

2020.07.21.
Dömötör Csaba parlamenti államtitkár a kormány nemzeti konzultációjáról tartott sajtótájékoztatóján ismertette a számokat.

Jövő héten kezdik kézbesíteni a nemzeti konzultációs kérdőíveket

2020.06.14.
A nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése jövő héten kezdődik és várhatóan egy hónapig tart, a válaszok feladási határideje augusztus 15. - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Ez lesz a nemzeti konzultáció első négy kérdése

A hamarosan induló nemzeti konzultáció első négy kérdése a koronavírus-járvány elleni védekezés további lépéseiről szól - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán a Magyarország kormányának Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Megvan a nemzeti konzultáció első két kérdése

2020.02.19.
Az első két kérdés a „börtönbizniszre” vonatkozik majd a nemzeti konzultáció kérdőívén – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán.

Tuzson szerint már 2,2 milliónál jár a nemzeti konzultáció

2017.11.29.
Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint eddig több mint 2,2 millióan küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet.

A gyermekvállalási kedvet is erősítette a csok

2017.11.18.
A csok indítása óta mintegy 60 ezren igényelték a támogatást több mint 160 milliárd forint értékben. Az idei első három negyedévben az előző év azonos időszakához képest 52 százalékkal több, összesen nyolcezer új lakás épült – hangzott el a BabaMama Expón.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?