Blogolj!

Házibuli közben kizuhant az ablakon és meghalt egy 17 éves fiú Budapesten

2020.05.10.
Az RTL Klub Híradójának beszámolója szerint szombat éjjel 17 és 18 éves fiatalok az érettségit ünnepelték egy budai, I. kerületi társasházban, amikor hajnali 2 óra körül egyik társuk kizuhant egy második emeleti ablakból.
Címkék: baleset, budapest, drog

Sokat drogoznak a luxemburgi fiatalok, ezért legalizálják a füvet az országban

A címben olvasható kijelentés kissé ambivalens, de higgyék el, nem beszélünk zöldségeket. A luxemburgiak viszont hamarosan legálisan is szívhatják majd a mariskát.
Címkék: drog, kannabisz

Ötvenmilliót érő kokainnal buktak le Budapesten

2018.10.31.
Nagyjából két kiló kokainnal bukott le három férfi a fővárosban. Ez az összeg kb két kiló anyagnak az ára a feketepiacon.

Norvégiában ingyen heroint adnának az arra rászorulóknak

Ellentmondásos és egyben meghökkentő kísérlet kezdeményezését indította el a norvég kormány, miszerint térítésmentesen írjanak fel heroint a legelesettebb drogfüggőknek.
Címkék: Aktuális, drog, Norvégia

Üdítős dobozba rejtették a kábítószert

2018.02.03.
Több mint egy kilogramm marihuána-gyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei és a rendőrség munkatársai egy menetrend szerint közlekedő autóbuszban, Röszkén.

Röszkéig utazott a 40 kiló montenegrói narkó

2018.02.01.
Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a montenegrói férfival szemben, aki tavaly szeptemberben közel 40 kiló marihuánát csempészett be Magyarországra.

Koszovóból csempészte a marihuánát a svájci nő

2018.01.23.
Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a svájci állampolgárságú nővel szemben, aki 2016 novemberében közel 31 kg marihuánát próbált Magyarországra csempészni.

Két autóban utazott Ásotthalomig a 28 kiló narkó

2018.01.22.
A hétvége legnagyobb kábszerfogásaként több mint 28 kiló marihuánagyanús anyagot találtak a dél-alföldi fináncok két személyautóban Ásotthalmon.

Alvázba és a kézkrémes dobozba dugták a narkót

2018.01.18.
Több mint négy kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak a pénzügyőrök egy személyautóban és egy gyalogosan érkező utasnál Röszkén.

Albán kábítószercsempészt vádol az ügyészség

2018.01.04.
Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség azzal az albán férfival szemben, aki 2017 májusában 25 kiló marihuánát próbált meg Magyarországra becsempészni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?