Blogolj!

Fidesz: a Gyurcsány vezette baloldal újra tönkretenné az egészségügyet

Pintér M. Lajos
2020.10.12.
Az Orbán-kormány és az Országgyűlés ezzel szemben a Magyar Orvosi Kamara javaslatát elfogadva az orvosok áttörő erejű béremeléséről döntött, és a további részletszabályok kidolgozásában is együttműködik a szakmai szervezettel.

Fidesz: a baloldal egyszer már tönkretette az egészségügyet!

2020.10.05.
Úgy látszik, hogy a Demokratikus Koalíciónál az elmúlt hetekben nagyon ráfeküdtek a szelektív memória gombra, hiszen először a családoknak és a nyugdíjasoknak követeltek több támogatást, most pedig az orvosoknak százszázalékos béremelést.

Orbán: elegünk van a vírusból, de neki nincs elege belőlünk

Pintér M. Lajos
2020.10.04.
A koronavírus-járvánnyal szembeni védekezésről, a friss kormányzati intézkedésekről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Orbán: soha nem látott mértékű béremelést kapnak az orvosok, a hálapénzt kivezetik

2020.10.03.
Elfogadta a kormány a Magyar Orvosi Kamara (MOK) által előterjesztett, soha korábban nem látott méretű béremelést tartalmazó javaslatot, és a hálapénz kivezetéséről is megállapodás született - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán közzétett videóban, miután szombat reggel - több hónapos előkészítő munka után - találkozott a kormány és a kamara delegációja.

Országos látogatási tilalom lépett életbe a szociális intézményekben

2020.09.08.
Újabb intézkedések léptek életbe a koronavírus-járvány miatt hazánkban: látogatási és intézményelhagyási tilalmat rendelt el az országos tiszti főorvos az ország minden szociális intézményében.

Orbán: állig felfegyverkezve várjuk a vírus második hullámát

2020.09.04.
Állig felfegyverkezve várjuk a koronavírus-járvány második hullámát - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában.

Láthatóan csökkent az elkerülhető halálozások aránya hazánkban, de a baloldalt ez hidegen hagyja

2020.08.22.
A tennivaló még sok, de az eredmények már látszanak - írta a KDNP alelnöke Ami a baloldal számára láthatatlan: csökkent az elkerülhető halálozások aránya Magyarországon című szombati, az MTI-nek elküldött közleményében.

Szlávik: továbbra is kiemelt fontosságú a maszkviselés és a távolságtartás

Pintér M. Lajos
2020.05.30.
Mai tudásunk szerint az új típusú koronavírus elsősorban cseppfertőzéssel terjed, ugyanakkor a felületek fertőtlenítését sem szabad elhanyagolni – mondta a Szent László Kórház infektológus főorvosa.

Müller Cecília: folyamatosan fertőtlenítsék a játszótereket, kalandparkokat!

Pintér M. Lajos
2020.05.20.
Az országos tisztifőorvos szerint a járványügyi adataink európai és régiós összevetésben is nagyon jónak mondhatunk. Kiderült, az idősotthonokban csaknem ezer megbetegedés és összesen 110 haláleset történt eddig.

Müller Cecília: kedvező a járványügyi helyzet, de éberségre van szükség!

Pintér M. Lajos
2020.05.12.
Az operatív törzs keddi tájékoztatóján elhangzott: örömteli, hogy stabilan alacsonyan sikerül tartani az új fertőzések szintjét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?