Blogolj!

Lemondott a magyarországi amerikai nagykövet

Dorogi László
2020.09.15.
David B. Cornstein Facebook-oldalán számolt be döntéséről, mint írta, megtiszteltetés és kiváltság volt szolgálni az országot.

Kivégezte családját egy amerikai tinédzser

Dorogi László
2019.09.03.
Édesapját, nevelőanyját és három testvérét is lelőtte egy 14 éves amerikai fiú Alabamában.

Amerika forrong, Texasban és Ohióban is fegyveres merénylet történt

A két lövöldözésben összesen 29 ember veszítette életét. Néhány napja egy kaliforniai fokhagyma-fesztiválon is tüzet nyitottak, ott hárman haltak meg.

Washingtonban találkozik Orbán Viktor Donald Trumppal

Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter az Origónak megerősítette a szerdai sajtóhíreket, a két miniszterelnök május 13-án találkozik az Egyesült Államok fővárosában.

Öt emberrel végzett, a rendőrök lőtték le az amerikai gyári munkást

Dorogi László
2019.02.16.
Öt halottja van a Chicago melletti Aurora városkában elkövetett lövöldözésnek, amit egy gyári dolgozó hajtott végre pénteken. Az elkövető a rendőrséggel vívott tűzharcban életét vesztette

Lövöldözés történt egy chicagói kórháznál, négyen meghaltak

Három ember - köztük egy rendőr és a kórházi személyzet két tagja - életét veszítette, amikor egy fegyveres férfi tüzet nyitott. A merénylő is meghalt a támadásban.

Halálos áldozatai is vannak a kaliforniai tűzvésznek

Dorogi László
2018.11.10.
A Kalifornia északi vidékein pusztító tűzvész miatt a hatóságok pénteken elrendelték Malibu kötelező kiürítését. Van olyan város, ami teljesen leégett.

Apokaliptikus pusztulást hagyott maga után Michael

Dorogi László
2018.10.12.
A rendkívüli időjárás hét halálos áldozatot követelt Floridában. A vihar az előrejelzések szerint az óceán felé veszi az útját.

Az Egyesült Államok kilép az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából

2018.06.20.
Ugyanakkor a kilépés nem jelenti azt, hogy az Egyesült Államok ne tartaná be korábbi emberi jogi kötelezettségvállalásait.

Kellemetlen Trump-jubileum: leállt az amerikai kormányzat

2018.01.20.
Egy szavazaton múlt! A szenátusnak kellett volna éjfélig megszavaznia azt a törvényt, amely biztosítja a kormányzati hivatalok és ügynökségek munkájának finanszírozását. Utoljára 2013-ban fordult elő hasonló eset az Egyesült Államokban, akkor 16 napig nem működött az adminisztráció.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?