Blogolj!

Borús, esős idő várható az első tavaszi héten

2020.03.01.
Egyelőre még várat magára az igazi tavaszi időjárás, ugyanis az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint jellemzően borús, esős időre kell számítanunk március első hetében.

Viharos szél, zivatar és havazás miatt is figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat

2020.02.27.
Ha már kezdett hozzászokni az egyre több napsütéshez, akkor most van egy rossz hírünk: az Országos Meteorológiai Szolgálat péntekre többfelé figyelmeztetést adott ki viharos szél, zivatar, illetve havazás miatt .

Kapaszkodjatok: viharos szél tépi a hajunkat szerdán is

Nem árt felkészülni: 100 kilométeresnél nagyobb széllökések várhatóak kedd után szerdán is. Hózáporok is szembejöhetnek itt-ott.

Brutális árvíz csapott le Indonézia fővárosára (videó)

Pintér M. Lajos
2020.01.01.
Az ilyenkor szokásos csapadékmennyiség több mint háromszorosa zúdult szilveszter éjszaka Dzsakartára. Legalább kilencen meghaltak, de a halálos áldozatok száma tovább növekedhet.

Árad a Sajó, le kellett zárni egy útszakaszt Borsodban

2019.12.24.
Sajnos meg lett az eredménye az elmúlt napok csapadékos időjárásának, ugyanis kedden le kellett zárni a 2603-as út 26-os út és Sajókaza közötti szakaszát a Sajó áradása miatt.

Csapadékos idővel érkezik a karácsony

2019.12.22.
A jövő héten sem árt felkészülni az időjárás szeszélyeire és előkészíteni az esernyőket, néhol pedig még az is előfordulhat, hogy hózáporral érkezik a karácsony.

Teljesen megbolondult az időjárás: 16 fok is lehet a jövő héten

2019.12.13.
Az időjárás továbbra is a bolondját járatja velünk, szóval jobban járunk, ha még nem rakjuk el az őszi kabátot.

Változékony, enyhe időre számíthatunk a jövő héten

2019.11.10.
A jövő héten is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Ezzel együtt marad az enyhe idő, a maximumok 10 fok körül alakulnak, de helyenként 20 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Esős, borús idő lesz a jövő héten

2019.11.03.
Borús, csapadékos idő lesz a jövő héten, fokozatos lehűlésre is készülni kell, jövő vasárnap többfelé már a 10 fokot sem éri el a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?