Blogolj!

Megrekedtek a tárgyalások a BKV és az M3 metró felújítását végző cég között

2020.11.12.
Így már biztos, hogy a felújítás tovább fog tartani, vagy drágább lesz. Legrosszabb esetben mindkettő lehetséges - írja a Fidesz Budapest Facebook-oldalán.

A Fidesz Karácsonynak: nem engedhető meg, hogy tömve legyenek a buszok

Pintér M. Lajos
2020.11.06.
Az M3-as metró felújítása ütemezésének összehangolására szólítja fel a balliberális főpolgármestert a Fidesz-KDNP budapesti képviselőcsoportja. Kezdeményezik, hogy a metrópótlásra szánt autóbuszokat inkább a járvány miatti sűrítésre használják.

Már hétfőtől járnak az M3-as metrót pótló járatok

2020.10.30.
Már hétfőtől, november 2-ától több olyan közösségi közlekedési járattal lehet utazni Budapesten, amelyet az M3-as metró középső szakaszának felújítása miatt az érintett vonalszakasz elkerülésére indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Átadták a 3-as metró megújult déli szakaszát

2020.10.22.
A felújított rész a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest közötti szakaszt érinti. A felújított szakaszon csütörtök délután 17 órától utazhatnak az utasok.

Hétfőtől lezárják a Nyugati pályaudvarnál a Westend felé vezető mozgólépcsőket

2020.07.16.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a 3-as metróvonal felújítása részeként újabb állomáson, a Nyugati pályaudvarnál is elkezdődnek a korszerűsítési munkálatok, ezért július 20-ától, hétfőtől lezárják a metrótól a bevásárlóközpont felé vezető kijáratot.

Felújításra kell számítani a 4-6-os vonalán

2020.06.08.
Ha nyár, akkor felújítások. Ez most sem lesz másként, június 11-től a 4-6-os villamos budai szakasza lesz soron.

Kezdődik a 3-as metró felújítása: ma zárják le az Arany János utca és a Ferenciek tere állomást

2020.03.09.
Mától nem árt résen lenni, ha tömegközlekedéssel utazunk, ugyanis ma zárják le az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomást a 3-as metró felújítása miatt.

Jövő héten kezdődik a Szentendrei út felújítása

2019.08.13.
Készüljön fel mindenki, ugyanis jövő szerdán kezdődnek meg a Szentendrei út felújítási munkálatai a Mátyás király út és Pünkösdfürdő utca között.

Vasárnap kezdődik a halásztelki csomópont felújítása az M0-son

2019.07.18.
Vasárnap megkezdik a halásztelki csomópont felújítását az M0-son, így őszig Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül lesz megközelíthető - tájékoztatta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. csütörtökön az MTI-t.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?