Blogolj!

Gyalogosokat gázolt egy autós a londoni parlamentnél

Pintér M. Lajos
2018.08.14.
A biztonsági kordonokba hajtott egy autós a londoni parlamentnél, a sofőrt letartóztattak, a környéket lezárták. Egyes sajtóhírek szerint a tettes egy afroamerikai férfi.

Dokumentumfilm készült a berlini gázolóról

Anis Amri, hogyan keletkezik egy terrorista címmel készült film Olaszországban a 2016. december 19-i berlini gázolásos merénylet tunéziai elkövetőjéről.

Az egy évvel ezelőtti berlini támadásra emlékeznek Németországban

2017.12.19.
Egy évvel ezelőtt gázolt halálra 12 embert egy terrorista egy berlini adventi vásárban. Emiatt kedden megemlékezést tartanak és emlékművet avatnak az áldozatok és sebesültek tiszteletére.

Gondosan megtervezett volt a New York-i merénylet

2017.11.01.
A New York-i rendőrség még több részletet közölt a magányos merénylőről, aki tegnap emberek közé hajtott Manhattanben. Hetekig szervezte a támadást.

Donald Trump: Elég volt!

2017.11.01.
Miután John Kelly kabinetfőnök részletes tájékoztatást adott a New York-i gázolásos támadásról, Donald Trump is reagált a történésekre.

Terrortámadás New Yorkban

Egy férfi furgonnal biciklisek közé hajtott Manhattanben. Többen megsérültek és halottak is vannak.

A terror ismét lecsapott New Yorkra

2017.10.31.
Gázolásos merénylet és lövöldözés történt New York Manhattan városrészében. Legalább hat ember meghalt és kilenc megsérült.

Autó gázolt Londonban, tizenegy sérült

2017.10.07.
Gyalogosok közé hajtott Londonban egy autó szombat délután. A Scotland Yard tájékoztatása szerint többen megsérültek, de egyikük állapota sem súlyos.

Ezeket a cikkeket olvastad már?