Blogolj!

Gulyás: hamarosan szigorúbb járványügyi intézkedések jöhetnek

Pintér M. Lajos
2020.07.09.
A térségben ugyanis drámaian romlik a járványhelyzet. A magyar kormánynak lépnie kell, ha meg akarjuk őrizni a viszonylag nyugodt és békés életet.

Gulyás Gergely: a kormány nem ért egyet a budapesti parkolási díjak emelésével

Dorogi László
2020.06.25.
A járványügyi készültség nem múlt el, ezért továbbra is mindenkinek be kell tartania a szabályokat. A csütörtöki Kormányinfón a koronavírus-járvány mellett szóba került a gazdaság, a Lánchíd és a tömegrendezvények ügye is.

Gulyás Gergely: unjuk a méltatlan és kicsinyes vitákat

Dorogi László
2020.06.18.
Csütörtök reggel hellyel-közel visszatért az élet a normál kerékvágásba, így a Kormányinfóra is visszatérhettek az újságírók. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszámolt az aktualitásokról, esett szó a járványügyi készültségről, a Lánchíd felújításáról és Dobrev Kláráról is.

Kormányinfó: Orbán Viktor június 6-án Sátoraljaújhelyen mond beszédet

Pintér M. Lajos
2020.06.04.
Gulyás Gergely árulta el, hogy a miniszterelnök melyik Trianon-centenáriumi programon vesz részt. A Citadellán létrejön A magyar szabadság múzeuma, teljesen megújul a Gellért tér.

Zöld lámpát adott a kormány a trianoni megemlékezéseknek

Pintér M. Lajos
2020.05.28.
Június 3. és 7. között a veszélyhelyzet ellenére is lehet rendezvényeket szervezni a békediktátum centenáriuma kapcsán, de természetesen a szigorú szabályok, védőtávolságok betartásával. Iskolaőrség jön létre: 500 iskolába iskolaőröket küld ki a kormány.

A kormánynak fel kell számolnia a tranzitzónákat

Dorogi László
2020.05.21.
Magyarország jól teljesített az új típusú koronavírus-járvány elleni védekezés első szakaszában - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

Vasárnap éjféltől Budapest is újraindul – mutatjuk a szabályokat!

Pintér M. Lajos
2020.05.16.
Gulyás Gergely nemcsak a friss fővárosi intézkedéseket részletezte, de megerősítette: ha nem változik a járvány tendenciája, akkor a kormány május végén a veszélyhelyzeti felhatalmazás megszüntetését fogja kérni az Országgyűléstől.

Hamarosan Budapesten is enyhülhetnek a korlátozások, vidéken újabb lazítás jön

Dorogi László
2020.05.14.
Vidéken kinyithatnak a vendéglátóhelyek belső terei is, de nyithatnak a szabad területen lévő vidéki játszóterek és parkok, a szállodák, panziók pedig újra fogadhatnak vendégeket Budapesten kívül hétfőtől.

Gulyás Gergely: tegye egyértelművé Karácsony Gergely, hogy megváltozott a véleménye

Ragnar Volarus
2020.05.07.
A koronavírus-fertőzés lassult, folyamatosan csökken az új fertőzöttek száma, de a legtöbb fertőzött továbbra is a központi régióban van – mondta el a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Augusztus 15-ig érvényben marad a tömegrendezvények tiltása

Dorogi László
2020.04.30.
Erről Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter számolt be a csütörtöki Kormányinfón. Mindez azt jelenti, hogy a magyarországi könnyűzenei fesztiválok jelentős része elmarad.

Ezeket a cikkeket olvastad már?