Blogolj!

Kocsis Máté a kampányközpontot erősíti, Sára Botond indul Józsefvárosban

Pintér M. Lajos
2020.10.15.
A Fidesz országgyűlési frakcióvezetőjére fontos feladatok várnak a kormánypártok 2022-es kampányában.

Orbán is gratulált Koncz Zsófiának: „mindannyian nagyon büszkék vagyunk”

Pintér M. Lajos
2020.10.12.
A kormány tagjai és a Fidesz-KDNP vezető politikusai is elismerősen nyilatkoztak Koncz Zsófia hatalmas borsodi győzelméről.

Gulyás Gergely: a szakma és a politika is összefogott az orvosok béremeléséért

Dorogi László
2020.10.08.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter a magyar politikai életben példátlannak nevezte, hogy a szakma és politikai is konszenzusra tudott jutni egy ilyen fontos kérdésben.

Gulyás Gergely: senki nem sértegetheti Magyarországot és annak polgárait

Dorogi László
2020.10.01.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott a csütörtöki Kormányinfón az Európai Bizottság szerdán nyilvánosságra hozott, Magyarországgal foglalkozó jelentésével kapcsolatban, hogy az elfogult és sértő magyar szempontból.

Gulyás: Európának nem szabad megismételnie a 2015-ös menekültválság során elkövetett hibákat

2020.09.17.
Európának nem szabad megismételnie a 2015-ös menekültválság során elkövetett hibákat, és helyben kell segítenie a nehéz helyzetben lévőkön – hangsúlyozta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Die Presse című osztrák napilapnak adott csütörtöki interjújában.

Gulyás Gergely: nem engedhetjük meg, hogy a vírus tönkretegye a mindennapokat

Dorogi László
2020.09.11.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter a pénteki Kormányinfón elmondta, Magyarország felkészült a koronavírus-járvány második hullámára, az emberi élet védelme a legfontosabb, de a gazdaság semmiképpen sem állhat le, így egyelőre nem várhatók újabb szigorítások.

Gulyás Gergely: Szeptember 1-jétől lezárjuk a határokat

2020.08.28.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy visszatérnek az első hullám idején alkalmazott határvédelmi szabályok.

Koronavírusos Trócsányi László EP-képviselő

2020.08.28.
Kimutatták a koronavírust Trócsányi László európai parlamenti (EP-) képviselő, volt igazságügyi miniszter szervezetében.

Hatósági karanténban van Gulyás Gergely és Orbán Balázs

2020.08.27.
Szerda óta hatósági karanténban van a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely és a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára, Orbán Balázs, mert múlt hét szombaton egy olyan magánrendezvényen voltak, amelyen egy résztvevő koronavírustesztje pozitív lett.

Gulyás Gergely: Szeptember elsejétől szigorúbb szabályok jönnek

2020.08.19.
Szigorúbb szabályok lesznek a koronavírus-járvánnyal összefüggésben szeptember elsejétől – jelentette be a kivételesen szerda délután megtartott kormányinfón Gulyás Gergely.

Ezeket a cikkeket olvastad már?