Blogolj!

Szelet, havat és havas esőt is tartogat a mai időjárás

2020.03.25.
Egyelőre még várnunk kell, hogy ismét az évszaknak megfelelő, kellemes időjárást élvezhessük.

Télies idő lesz a következő napokban

2020.03.22.
Télies idő lesz a következő napokban, havazásra és mínuszokra kell készülni. A hét második felében melegszik az idő, a hétvégén helyenként ismét 20 fok közeli értékek lehetnek.
Címkék: havazás, időjárás

Viharos szél, zivatar és havazás miatt is figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat

2020.02.27.
Ha már kezdett hozzászokni az egyre több napsütéshez, akkor most van egy rossz hírünk: az Országos Meteorológiai Szolgálat péntekre többfelé figyelmeztetést adott ki viharos szél, zivatar, illetve havazás miatt .

Kapaszkodjatok: viharos szél tépi a hajunkat szerdán is

Nem árt felkészülni: 100 kilométeresnél nagyobb széllökések várhatóak kedd után szerdán is. Hózáporok is szembejöhetnek itt-ott.

Látványhavazással robbanhat be a decemberi tél

Pintér M. Lajos
2019.11.29.
Elő a téli ruhákat, szánkózásra és hógolyózásra fel!

Májusi tél: 133 éves hidegrekord dőlt meg

2019.05.07.
Az országos és a fővárosi nappali legalacsonyabb csúcsérték rekordja is megdőlt hétfőn – közölte honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hétvégére jön a rossz idő: néhol még havas eső és hó is eshet

2019.05.03.
Markáns lehűlés várható vasárnaptól az országban, néhol kis eséllyel havas eső, hó is eshet hétfőre virradóra - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.

Havazást és esőt hozhat a hétvége

2019.04.12.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombat estig többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, csak átmenetileg várható a felhőzet felszakadozása.

Ónos esőre és havazásra is számíthatunk a hétvégén

2019.01.25.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint hétvégén is folytatódik a hideg, szeles, télies idő, többfelé napközben is fagypont alatt alakul a hőmérséklet. Többször várható csapadék is, ónos esőre, havas esőre, havazásra is készülni kell.

Belepte az országot a hó

2019.01.23.
Ahogy az várható volt, több centméteres hóréteg alakult ki országszerte, Kékestetőn például majdnem negyven centi esett.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?