Blogolj!

Májusi tél: 133 éves hidegrekord dőlt meg

2019.05.07.
Az országos és a fővárosi nappali legalacsonyabb csúcsérték rekordja is megdőlt hétfőn – közölte honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hétvégére jön a rossz idő: néhol még havas eső és hó is eshet

2019.05.03.
Markáns lehűlés várható vasárnaptól az országban, néhol kis eséllyel havas eső, hó is eshet hétfőre virradóra - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.

Havazást és esőt hozhat a hétvége

2019.04.12.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombat estig többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, csak átmenetileg várható a felhőzet felszakadozása.

Ónos esőre és havazásra is számíthatunk a hétvégén

2019.01.25.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint hétvégén is folytatódik a hideg, szeles, télies idő, többfelé napközben is fagypont alatt alakul a hőmérséklet. Többször várható csapadék is, ónos esőre, havas esőre, havazásra is készülni kell.

Belepte az országot a hó

2019.01.23.
Ahogy az várható volt, több centméteres hóréteg alakult ki országszerte, Kékestetőn például majdnem negyven centi esett.

Hatalmas havazás érkezik kedd éjjel

Dorogi László
2019.01.22.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerda délelőttre az egész országot beboríthatja a hó.

Holnaptól újra jön a hó

2019.01.07.
Keddtől újabb havazás várható, de már hétfőn is 2-3 cm hóra lehet számítani a Dunántúlon.

Az idei első komolyabb hó alaposan megbolygatta az országot

Dorogi László
2018.12.15.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint szombat délben több településen már tíz centiméternél is nagyobb volt a hóréteg. A vonatok késnek, az utakon több a baleset, a meteorológusok hófúvásokra figyelmeztetnek.

A Mikulás már elment, a hó még csak most jön

Dorogi László
2018.12.12.
Az előrejelzések szerint legalábbis hétvégén már országszerte havazni fog és kifejezetten télies lesz az időjárás. Éppen itt az ideje.
Címkék: havazás, , időjárás

Vasárnap éjjeltől már fagyra és havazásra is számíthatunk

2018.11.16.
Jön a hidegfront, ami mellé vasárnap éjjel már kevés csapadék is társulhat, hétfőre virradóra pedig több helyen is előfordulhat kisebb havazás, hószállingózás, helyenként havas eső.

Ezeket a cikkeket olvastad már?