Blogolj!

Szigorodott a belépés a hévízi önkormányzatnál

2020.10.27.
Mint az ismeretes, a koronavírus-járvány második hullámának emelkedő szakasza zajlik egész Európában és Magyarországon ez pedig újabb szigorításokat követel. A helyzet alól senki sem kivétel, így Hévíz városa is szigorított a hivatali beléptetés rendjén, többek között azzal, hogy hétfő óta megmérik az ügyintézésre érkező polgárok hőmérsékletét.

Új helyre költöztetik a hévízi buszpályaudvart

2020.10.05.
A járványhelyzet idején sem állt meg az élet Hévízen: mintegy 700 millió forintos közlekedésfejlesztési projekt részeként, a Volánbusszal konzorciumban új buszpályaudvart épít Hévízen a város önkormányzata.

Hévíz alaposan felkészült a járvány erősödésére

2020.09.07.
Most már mindenki számára világossá vált, hogy a koronavírus-járvány második hulláma elérkezett hozzánk is. A járvány erősödésére a fürdőváros is felkészült, a már meglévő korlátozások és szabályok mellé most újakat is bevezettek az emberek egészsége érdekében.

Ingyenes maszkot kaptak a Hévíziek

2020.04.20.
Díjmentesen biztosít védőmaszkokat Hévíz Város Önkormányzata a lakosságnak. Ezek kiosztása két napon át zajliott a város négy pontján, szabad területen. Délelőtt a 65 évnél idősebbek, délután pedig a fiatalabb korosztály vehette át ezeket a védőfelszereléseket.

Nem csak a látszatra adnak Hévízen

Dorogi László
2020.04.17.
Szerencsére a hévízieknek nem kell aggódniuk, ugyanis nagyon jó kezekben vannak, Papp Gábor polgármester igyekszik mindent megadni ahhoz a helyieknek, hogy biztonságban érezhessék magukat.
Címkék: Hévíz, koronavírus

10 milliárdos beruházás a hévízi repülőtéren - nemsokára akár Londonba is repülhetünk

2020.01.22.
Idén több fontos beruházás is elindul a Hévíz-Balaton Airporton. Ezek összértéke meghaladja a 10 milliárd forintot.

Templomot épít az ortodox egyház Hévízen

2019.12.28.
Pénteken helyzete el a Moszkvai Patriarchátus Magyar Ortodox Egyházmegyéje új templomának alapkövét Hévízen.

Pilótaképzés indulhat Hévízen

2019.10.29.
Pilótaképző központ létrehozásáról írt alá szándéknyilatkozatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a norvégiai központú Pilot Flight Academy pilótaképző akadémia.

Megalakult az új hévízi képviselő-testület

Pintér M. Lajos
2019.10.24.
A városatyák az október 24-i ünnepélyes alakuló ülésen tették le esküjüket. Három szakbizottság támogatja a testület tevékenységét.
Címkék: Hévíz

Az 56-os hősökre emlékeztek a hévíziek

Pintér M. Lajos
2019.10.23.
A polgármester szerint akkor maradhatunk méltó utódai a pesti srácoknak és lányoknak, ha soha nem áruljuk el nemzeti önállóságunkat.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?