Blogolj!

Pár napra visszatér a kellemes idő

2020.10.18.
A hét kimondottan borongósan indult és nagyon úgy tűnt, hogy a Napot sem fogjuk egyhamar látni, de az időjárás szerencsére meggondolta magát és visszatér a kellemes, langyos idő.

Újra jön a felmelegedés, a jövő héten már 23 fok is lehet

Ragnar Volarus
2020.10.16.
Hétfőtől végre nem lesz a napjaink része a csapadék, és a hét eleji hűvösebb napok után jelentős felmelegedés következik.
Címkék: időjárás

Már most nagy gondokat okozott a hó Kékestetőn és a Mátrában

2020.10.14.
Hiába van október közepe, a magasan fekvő területeken már most kimondottan télies az időjárás, ami nemcsak havat, hanem problémákat is hozott magával.

Megérkezett az első hó

2020.10.14.
Bár még csak október közepe van, az időjárás bekeményített és nemcsak a folyamatos esőt, hanem a havat is elhozta. Legalábbis a Kékestetőn.

Korán érkezett meg a tél az Alpokba

2020.10.12.
Tagadhatatlan, hogy belehúzott az időjárás és zordabb arcát mutatja, de amíg nálunk a kőkemény ősz tombol, addig szomszédainkhoz még megérkezett a tél.

Sok eső várható a jövő héten, helyenként már fagyra is számíthatunk

2020.10.11.
Nem árt alaposan felkészülnünk az esőzésre, ugyanis a jövő héten bőven lesz benne részünk. A sok csapadék mellett lehűlés is várható, egyre kevesebb helyen lesznek 20 Celsius-fokos maximumok, helyenként hajnalban már fagyra is számíthatunk.

Nem tesszük zsebre, amit a vasárnapi időjárás tartogat

2020.10.10.
Nemcsak a tél jelentkezett be előbb, mint ahogy számítottunk rá, hanem a brutális mennyiségű csapadék is. Nem lesz épp csodaidő vasárnap.

Sapka, sál elő: jövő héten már az első hó is lehullhat!

Pintér M. Lajos
2020.10.09.
Aki kirándulni akar, még szombaton tegye meg, mert vasárnaptól brutális változás érkezik időjárásunkban. A hidegfront jövő hétre már havat is hozhat.

Hatalmas vihar és esőzés teszi tönkre a szerdánkat

Pintér M. Lajos
2020.10.07.
Semmi jót nem ígér mára a meteorológia, esernyő és esőkabát nélkül sehová se induljunk el!

Szeszélyes időjárást hoz a jövő hét

2020.10.04.
Ahhoz képest, hogy lassan, de biztosan közelítünk az ősz közepe felé, az időjárás még mindig nem mutatja meg zord arcát. Viszont annál változékonyabb lesz.

Ezeket a cikkeket olvastad már?