Blogolj!

Változékony idő várható a jövő héten

Ragnar Volarus
2019.07.28.
Változékony idő várható a jövő héten, napsütésre, de záporokra, zivatarokra is készülni kell. Tehát fürdőruhára és esernyőre is szükségünk lesz.
Címkék: időjárás

Özönvízszerű felhőszakadásokra kell számítani szombaton

2019.07.26.
Az Időkép beszámolja alapján hat északi megyében is másodfokú figyelmeztetés van érvényben szombatra a felhőszakadások miatt.

Kánikula és extrém UV-B-sugárzás miatt is figyelmeztetést adtak ki mára

2019.07.25.
Több megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést a hőség miatt csütörtökre. Emellett az extrém UV-B-sugárzás miatt is figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ne reménykedjünk, a héten tovább tombol a hőség

Dorogi László
2019.07.21.
A hétvégi hidegfront után ismét felmelegszik az idő a következő napokban, sok lesz a napsütés és helyenként lehetnek csak záporok.

Továbbra is hatalmas károkat okoz a hurrikán Amerikában

2019.07.15.
A Barry hurrikán ugyan trópusi viharrá enyhült, de egyre nagyobb károkat okoz az Egyesült Államok déli tagállamaiban.

Vasárnap is országszerte várhatók zivatarok

Ragnar Volarus
2019.07.13.
Zivatarveszély miatt vasárnapra is az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Címkék: időjárás

Országszerte zivatarra, felhőszakadásra figyelmeztetnek

2019.07.13.
A zivatar és a felhőszakadás veszélye miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológia Szolgálat.

A hétvégén is marad a szokásosnál hűvösebb idő

2019.07.11.
A hétvégén is marad az ilyenkor megszokottnál hűvösebb idő, többfelé csak 20 fok körül alakulnak a maximumok. Emellett várható zápor, zivatar is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki előrejelzéséből.

Heves zivatarokkal jön a lehűlés

2019.07.07.
A várt lehűlés heves zivatarokkal érkezik, melynek veszélye miatt másodfokú riasztást adott ki Nyugat- és Délnyugat-Dunántúl egyes részeire az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap délután.

Viharokkal érkezik a hidegfront

Dorogi László
2019.07.06.
Vasárnap a Dunántúl nagy részén zivatarokra és viharos szélre lehet számítani az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint.

Ezeket a cikkeket olvastad már?