Blogolj!

Orbán Viktor: 2022 végéig ismét 5 százalék lesz a lakásépítési áfa

2020.10.08.
A miniszterelnök tegnap este a Hírt TV Magyarország élőben című műsorában volt vendég, ahol bejelentette, hogy a szerdai kormányülésen Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter egy új otthonteremtési program pilléreit terjesztette elő, ebből az 5 százalékos áfát - amit korábban már alkalmaztak - el is fogadta a kabinet.

Az online edzés olyan mint az online szex - sokan csinálják, de nem az igazi

Dorogi László
2020.09.15.
A világméretű és továbbra sem csituló koronavírus-járványnak “köszönhetően” az elmúlt hónapokban sokan menekültek a testmozgás szentélyébe, hiszen a tanulmányok bizonyították, az erősebb immunrendszert kevésbé dönti le lábáról a betegség. Blogstar-interjú.
Címkék: Interjú, sport

Kozma-Vízkeleti Dániel: A kapcsolat érték, és megéri azt a sok erőfeszítést, amit a fenntartásába fektetünk

2020.08.28.
Rohanó világunkban a párkapcsolati szerepeink és családmodelljeink is folyamatosan változnak, a jelenkor társadalmi kihívásairól pedig már nem is beszélve. Ez azzal is együtt jár, hogy egyre többünknek van szüksége útmutatásra ebben a nagy kapcsolati kavalkádban, amivel a legjobban egy pár- illetve családterapeuta tud szolgálni. Milyen problémákkal néznek szembe a mai párok, hogyan változott az emberek megítélése a párterápiákról és hasonlóan érdekes témákról beszélgettünk Kozma-Vízkeleti Dániel, kiképző család-pszichoterapeutával az idei KŐFESZT egyik előadójával. Blogstar-interjú.

Tfirst Péter: Nemzeti zenekarként az a feladatunk, hogy a klasszikus zenét közelebb vigyük a közönséghez

2020.08.24.
Az 1963-ban alakult Liszt Ferenc Kamarazenekar az ország egyik legismertebb zenei formációja. Felléptek már a New York-i Carnegie Hall, a Sydney-i Operaház vagy a párizsi Théatre de la Ville színpadain, idén pedig a KŐFESZTEN is hallhatja őket a közönség. Tfirst Péterrel, a zenekar koncertmesterével hagyományokról és megújulásról, a zenekar sikeréről és a jövőbeli terveiről beszélgettünk. Blogstar-interjú.

Pély Barna: Mindenkinek lehet véleménye, de senki nem lát bele a másik életébe 

Dorogi László
2020.08.22.
Mozgalmas évet tudhat maga mögött Pély Barna, akinek tavaly jelent meg Blue Heart című első szólólemeze. Egy évvel ezelőtt a Kőfeszt egyik legnagyobb buliját csinálta, és azt ígéri, ez most sem lesz másképp. Blogstar-interjú.

Cseh Tamás, Trianon, LGT: a Csík Zenekar is a Kőfesztre hangol

Pintér M. Lajos
2020.08.22.
A Hazám, hazám című kultuszsláger dalszerzőjével, Szabó Attilával a Csík Zenekar Kőfeszt-koncertjéről és a készülő LGT-feldolgozáslemezről is beszélgettünk. Blogstar-interjú.

Visszatérés: a Kőfeszten találkozhat újra a közönséggel Szarka Tamás

Pintér M. Lajos
2020.08.20.
A Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, zenész, költő zenekarával lép fel augusztus 29-én a Kőfeszten. Valódi csemegének ígérkezik a koncert, mert Szarka Tamásék napra pontosan fél éve, február 29-e óta nem találkozhattak a rajongókkal.

Enyedi Tamás: A Magos legújabb, karanténszülte anyaga debütál a Kőfeszten!

2020.08.18.
A 10 éve működő Magos Együttes a karantén ideje alatt sem pihent. A zenekar tagjai folyamatosan próbáltak, most pedig a KŐFESZT-en mutatják be új összeállításukat. Kik és milyen zenék inspirálják a zenekart, hogyan adják át a fiataloknak a népzene szeretetét és mi befolyásolja a repertoárjukat? Enyedi Tamással, a formáció cimbalmosával beszélgettünk. Blogstar-interjú.

Lázár Csaba: Az irodalom nem csak hűvös évszakokra való műfaj

2020.08.17.
A korlátozás ellenére az idei KŐFESZT azon szerencsés – és előre látó - fesztiválok közé tartozik, amely nem marad el. Ezzel párhuzamosan a közönség is szerencsés, hiszen augusztus végén nemcsak a Káli-medence lankáit, hanem nagyszerű előadók fellépésit is élvezheti. Ilyen Lázár Csaba Kazinczy-díjas színművész is, aki Ady-esttel készül a nagyérdeműnek. Blogstar-interjú.

Nagy István: Fejleszteni kell, mert aki megáll, az lemarad, és piacot veszít

2020.06.12.
Mindig is büszkék voltunk kiváló mezőgazdaságunkra, és most a koronavírus-járvány közepette felértékelődött a hazai termékek fontossága.

Ezeket a cikkeket olvastad már?