Blogolj!

Az Európai Bizottságnak nem bűzlik Jourová magyarozása

Dorogi László
2020.10.21.
A brüsszeli ballib politikusoknak nem szúrja a szemét a cseh alelnök aljas verbális támadása, az EB továbbra sem hajlandó reagálni Orbán Viktor levelére.

Varga Judit: ha egy tagállamnak baja van a másikkal, ne az EB mögé bujkáljon!

Dorogi László
2020.10.05.
Az igazságügyi miniszter hűvös eleganciával rakta helyre a locsogó-fecsegő brüsszeli liberális oldalt és csitította el az Európai Bizottság jogállamiság-hisztijét.

Varga Judit: Jogállamisági garanciákra van szükség az interneten is

2020.10.02.
Varga Judit is felszólalt a Antall József Tudásközpont által ötödjére megrendezett think.BDPST elnevezésű innovációs fórumon, ahol többek között arról beszélt, hogy a Digitális Szabadság Bizottságot nem azért hozta létre tavasszal a kormány, hogy cenzúrázza a Facebookot, hanem hogy a jogállamisági garanciákat vizsgálja az interneten.

Gulyás Gergely: senki nem sértegetheti Magyarországot és annak polgárait

Dorogi László
2020.10.01.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott a csütörtöki Kormányinfón az Európai Bizottság szerdán nyilvánosságra hozott, Magyarországgal foglalkozó jelentésével kapcsolatban, hogy az elfogult és sértő magyar szempontból.

Véleménydiktatúra: letiltotta a kormány hivatalos fiókját a Twitter

Pintér M. Lajos
2020.09.30.
Ennyit a libernyákok fene nagy demokráciájáról és toleranciájáról...

Varga Judit a brüsszeli „neokommunizmusról”: az EU az új Szovjetunió

Pintér M. Lajos
2020.08.15.
Az igazságügyi miniszter szerint olyan homályos fogalmakra, mint a jogállamisági blabla, nem építhetőek uniós szankciók. Varga Judit borúlátó: attól tart, az Európai Parlament elgáncsolhatja az EU-s helyreállítási csomagot.

Itt az újabb Soros-nyomás: elmarasztalta az EP Magyarországot

A kormányzat véleménye szerint az Európai Parlament állásfoglalásának elfogadása a bevándorláspárti erők „újabb nyomásgyakorlási akciója” Magyarországra, szoros együttműködésben a különböző Soros-szervezetek embereivel és szervezeteivel.

Cserbenhagyta Magyarországot az Európai Néppárt

A szocialisták mellé álltak a hazánkkal szembeni európai boszorkányüldözésben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?