Blogolj!

Gablini Gábor: 20 éves távlatban látom a hazai autópiacot

2018.11.01.
Gablini Gábor 1988-ban nyitotta meg első javítóműhelyét, majd 1989-ben kezdte el a Peugeot típusú járművek forgalmazását. A cégcsoport azóta Nissan, Peugeot, Hyundai és Kia márkákat forgalmaz, valamint az Infiniti kizárólagos partnere, és elsőként ismerték fel az elektromos autók előnyeit. A napokban a Kamarai Napok keretén belül a Főváros gazdaságáért díjjal ismerte el tevékenységét a BKIK.

80 felett is a szakmában

2018.10.28.
Bélai Ernő munkásságát a BKIK idén Oklevéllel ismerte el. A villanyszerelő mester októberben ünnepelte 80. születésnapját, de a mai napig viszi a 70-es években alapított vállalkozását, amelyben ma már a fia is partnere.
Címkék: BKIK, Kamarai Napok

Orbán Balázs: Jövőkép nélkül nincs sikeres vállalkozás és ország!

2018.10.18.
A BKIK Ipar és Kereskedelem Napja rendezvényén Orbán Balázs parlamenti államtitkár és Marczinkó Zoltán helyettes államtitkár is támogatásáról biztosította a BKIK-t.

A főváros vállalkozóit díjazta a BKIK

2018.10.17.
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a Kamarai Napok rendezvénysorozat keretében átadta elismeréseit a 2018-as év kiemelkedő vállalkozóinak.
Címkék: BKIK, Kamarai Napok

Metál Zoltán: Erkölcsi kötelességünk megvédeni a vállalkozóinkat!

Kecskés István
2018.10.15.
Egyre többen utaznak taxival, ami sokakat meglep, hiszen tavaly emelkedett a szolgáltatás tarifája. Metál Zoltán, az Országos Taxi Szövetség elnöke szerint ennek egyik oka az, hogy a szolgáltatók kilencven százaléka tisztességesen dolgozik, nem csapja be az utasokat. Ugyanakkor akad egy kisebbség, amely jelentős károkat okoz az utasoknak és a tisztességes taxisoknak is. Október 18-án a BKIK Kamarai napok keretében a Hungexpo B pavilonjában rendezendő Taxis Expón többek között arról is szó lesz, hogy értékelni és adott esetben újra kell fogalmazni a három évvel ezelőtt megalkotott szabályozást. Blogstar-interjú.

Tankó Zoltán: Mérföldkő előtt állunk

2018.10.14.
A BKIK Ipari Tagozatának alelnökével, a Műszertechnika Zrt. vezérigazgatójával, Tankó Zoltánnal a közelgő Kamarai Napok kapcsán a magyar ipar jövőjéről, kilátásairól, a generációváltás nehézségeiről és a kamara szerepéről beszélgettünk. Blogstar-interjú.

Csoltó Gábor: Generációváltást kell végrehajtani a kamarában!

2018.10.02.
Még mindig a múlt árnyaival küzd, de a helyes úton, a törvényesség, a demokratikus működés és a fiatalítás irányába indult el a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara. Az új elnök, Csoltó Gábor nem fél felvállalni a konfliktusokat: szép eredményekkel, jó munkával és tisztességgel igyekszik meggyőzni az ellendrukkereket. Blogstar-interjú.

Ezeket a cikkeket olvastad már?