Blogolj!

Gablini Gábor: 20 éves távlatban látom a hazai autópiacot

2018.11.01.
Gablini Gábor 1988-ban nyitotta meg első javítóműhelyét, majd 1989-ben kezdte el a Peugeot típusú járművek forgalmazását. A cégcsoport azóta Nissan, Peugeot, Hyundai és Kia márkákat forgalmaz, valamint az Infiniti kizárólagos partnere, és elsőként ismerték fel az elektromos autók előnyeit. A napokban a Kamarai Napok keretén belül a Főváros gazdaságáért díjjal ismerte el tevékenységét a BKIK.

80 felett is a szakmában

2018.10.28.
Bélai Ernő munkásságát a BKIK idén Oklevéllel ismerte el. A villanyszerelő mester októberben ünnepelte 80. születésnapját, de a mai napig viszi a 70-es években alapított vállalkozását, amelyben ma már a fia is partnere.
Címkék: BKIK, Kamarai Napok

A fiatal munkavállalók érdekében működik együtt a BKIK a Corvinus Egyetemmel

Dorogi László
2018.10.18.
A szerződés ünnepélyes aláírására a BKIK Ipari Tagozatának és Kereskedelmi Tagozatának közreműködésében szervezett Ipar és Kereskedelem napján került sor a Hungexpo épületében, csütörtök délután. A megállapodás értelmében a Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Karának 17 végzős diákja írja arról a szakdolgozatát, hogyan integrálhatók a pályakezdő fiatalok a munka világába.

Orbán Balázs: Jövőkép nélkül nincs sikeres vállalkozás és ország!

2018.10.18.
A BKIK Ipar és Kereskedelem Napja rendezvényén Orbán Balázs parlamenti államtitkár és Marczinkó Zoltán helyettes államtitkár is támogatásáról biztosította a BKIK-t.

A főváros vállalkozóit díjazta a BKIK

2018.10.17.
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a Kamarai Napok rendezvénysorozat keretében átadta elismeréseit a 2018-as év kiemelkedő vállalkozóinak.
Címkék: BKIK, Kamarai Napok

Zsabka Zsolt: A rendszer hibája, hogy kevés a fiatal!

Kecskés István
2018.10.17.
Az Ipar és Kereskedelem Napjának (október 18.) legnagyobb nyeresége, hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) két legnagyobb tagozata összefogott a siker érdekében. Zsabka Zsolt, a BKIK Ipari Tagozatának elnöke beszélt erről, a fiatal vállalkozókról, valamint a taxisokról is. Blogstar-interjú.

Metál Zoltán: Erkölcsi kötelességünk megvédeni a vállalkozóinkat!

Kecskés István
2018.10.15.
Egyre többen utaznak taxival, ami sokakat meglep, hiszen tavaly emelkedett a szolgáltatás tarifája. Metál Zoltán, az Országos Taxi Szövetség elnöke szerint ennek egyik oka az, hogy a szolgáltatók kilencven százaléka tisztességesen dolgozik, nem csapja be az utasokat. Ugyanakkor akad egy kisebbség, amely jelentős károkat okoz az utasoknak és a tisztességes taxisoknak is. Október 18-án a BKIK Kamarai napok keretében a Hungexpo B pavilonjában rendezendő Taxis Expón többek között arról is szó lesz, hogy értékelni és adott esetben újra kell fogalmazni a három évvel ezelőtt megalkotott szabályozást. Blogstar-interjú.

Tankó Zoltán: Mérföldkő előtt állunk

2018.10.14.
A BKIK Ipari Tagozatának alelnökével, a Műszertechnika Zrt. vezérigazgatójával, Tankó Zoltánnal a közelgő Kamarai Napok kapcsán a magyar ipar jövőjéről, kilátásairól, a generációváltás nehézségeiről és a kamara szerepéről beszélgettünk. Blogstar-interjú.

Szatmáry-Jähl Angéla: Érvényesítenünk kell a kisvállalkozások érdekeit!

Dorogi László
2018.10.13.
A BKIK Kereskedelmi Tagozatának nem kisebb problémára kell megoldást találnia a közeljövőben, mint a 2019 januárjára tervezett környezetvédelmi termékdíj bevezetése. Erről és a közelgő Ipar és Kereskedelem napjáról, valamint a munkaerőpiaci nehézségekről beszélgettünk Szatmáry-Jähl Angélával, a Kereskedelmi Tagozat elnökével.

Zsabka Zsolt: Az visz előre, ha együtt dolgozunk a vállalkozásokért

Dorogi László
2018.10.10.
A BKIK Ipari Tagozata a Kamarai Napok keretein belül október 18-án rendezi nagyszabású, nyilvános rendezvényét - a Kereskedelmi Tagozattal karöltve -, ahol az előzetes visszajelzések szerint ezernél is több pályaválasztó fiatal teszi tiszteletét.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?