Blogolj!

Karácsonyék idősotthonaiban pusztított leginkább a járvány

2020.07.13.
Finoman szólva sem áll(t) a helyzet magaslatán a balliberális budapesti városvezetés. Az idősotthoni halálozások háromnegyede az ő intézményeikhez kötődik, a Pesti út immár 55 halálesetet számlál.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03.
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Karácsony ne csak a Facebookon üzengessen a vírusnak!

Pintér M. Lajos
2020.05.20.
A kormánypártok szerint legfőbb ideje, hogy a főpolgármester vállalja végre a fenntartói felelősséget az idősotthonok ügyében.

A Kamaraerdei úti idősotthonba is beletörik Karácsony bicskája?

Pintér M. Lajos
2020.05.16.
Több tucatnyian fertőződtek meg: a tömeges megbetegedések megelőzése érdekében több intézkedés azonnali végrehajtására kötelezte az idősotthont fenntartó Fővárosi Önkormányzatot a kormányhivatal.

Tragédia: már 44-en haltak meg a Pesti úti idősotthonban

Pintér M. Lajos
2020.05.12.
Karácsony Gergely főpolgármester továbbra sem vállalja a felelősséget amiatt, hogy koronavírus-gócponttá vált a Fővárosi Önkormányzat által fenntartott idősotthon. A rendőrség nyomozást indított.

Kovács Zoltán: Karácsony Gergely nem készítette fel a budapesti idősotthonokat a járványra

2020.05.11.
Karácsony Gergely főpolgármesternek azt javasoljuk, koncentrálja minden energiáját a főváros fenntartásában lévő idősotthonokra – írta Kovács Zoltán hétfőn a Facebook-oldalán.

Kovács Zoltán: a járvány leginkább a fővárosi idősotthonokban terjed

2020.05.09.
Karácsony Gergely főpolgármester folyamatosan és kétségbeesetten terel, miközben az elmúlt hetek adataiból nyilvánvaló, hogy a járvány leginkább a fővárosi idősotthonokban terjed - közölte Kovács Zoltán szombaton Facebook-oldalán.

Karácsony rosszul döntött, most kirúgta a BKK-vezérigazgatót

Dorogi László
2020.05.05.
A főpolgármesteri hivatal közleményben jelezte, Karácsony Gergely felmentette a munkavégzés alól a saját maga által kinevezett dr. Varga Ivettet, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatóját.

Beintettek Karácsonynak: a kétharmad szerint szükségtelen a lassítás

Pintér M. Lajos
2020.05.01.
Ráadásul itt nem is a kormánypártokról van szó! A balliberális főpolgármester a sebességet mérné, a Századvég meg megmérte, mit gondolnak agymenéséről a magyarok.

Ezeket a cikkeket olvastad már?