Blogolj!

Operatív törzs - cél a közösségi terjedés megelőzése

2020.09.22.
Megtartotta napi tájékoztatóját az operatív törzs, melyen Müller Cecília, tisztifőorvos és Kiss Róbert rendőralezredes adott tájékoztatást a friss információkról.

Hétfőtől 10 napra csökken a karanténkötelezettség Magyarországon

2020.09.19.
Módosul a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló kormányrendelet. Hétfőtől a karanténkötelezettséget 14 napról 10 napra csökkenti a kormány.

Varga Judit igazságügyi miniszter is karanténba került

2020.08.27.
A Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely és a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára, Orbán Balázs után Varga Judit is karanténba vonult.

Hollik István koronavírusos

2020.08.27.
A hazai politikusokat sem kerüli el a koronavírus-járvány: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön a Facebook-oldalán bejelentette, hogy pozitív lett a koronavírustesztje.

Hatósági karanténban van Gulyás Gergely és Orbán Balázs

2020.08.27.
Szerda óta hatósági karanténban van a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely és a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára, Orbán Balázs, mert múlt hét szombaton egy olyan magánrendezvényen voltak, amelyen egy résztvevő koronavírustesztje pozitív lett.

16 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, nincs újabb elhunyt

2020.07.16.
16 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4279 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Nincs újabb elhunyt, az elhunytak száma változatlanul 595 fő, 3156-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 528 fő.

Ingyen használhatják az egészségügyben dolgozók a közösségi közlekedést

2020.03.28.
Megtartotta szokásos tájékoztatóját az operatív törzs. Melyen bejelentették, hogy az egészségügyi dolgozók a járvány végégig ingyen használhatják a helyi tömegközlekedést, megalakul a kórházparancsnoki rendszer és újabb védőfelszerelések érkeznek hétvégén hazánkba.

Egyre többen szegik meg a karantént

Dorogi László
2020.03.24.
Lakatos Tibor kifejtette, az elmúlt napokban sajnos egyre többen szegik meg az önkéntes házi karantént, az elmúlt huszonnégy órában összesen 177 ilyen esetet regisztráltak. Huszonnégyen kaptak helyszíni bírságot, 130 ember ellen pedig eljárás indult.

15 japán turistát vittek koronavírus-gyanúval a Szent László Kórházba

2020.03.05.
Tizenöt japán turistát szállított a mentőszolgálat a budapesti Kálvin térről a László Kórházba koronavírus-fertőzés gyanújával. Valamennyien köhögnek, de mindannyian jó fizikai állapotban vannak. A kórházba szállítás után elkülönítették őket és megkezdődött a kivizsgálásuk.

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő diákok

2020.02.23.
Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután ma este hazatérnek Észak-Olaszországból, ahol gyorsan terjed az új koronavírus - áll a Nemzeti Népegészségügyi Központ közleményében.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?