Blogolj!

Levélben mondott köszönetet Kásler Miklós a gyógyszerészeknek

2020.03.21.
Ebben a világszerte kiélezett helyzetben az egyik legfontosabb és legnehezebb feladatuk az egészségügyben dolgozóknak van. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a gyógyszerészek munkáját köszönte meg.

Koronavírus: Gulyás Gergely rendkívüli sajtótájékoztatót tartott

2020.02.26.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Láng-Bognár Kinga, az operatív törzs szóvivője és Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere sajtótájékoztatót tartott a koronavírussal kapcsolatos aktuális helyzetről.

Átadták a Sárvár Aréna sport- és kulturális központot

2020.02.10.
Átadták hétfőn a 3,4 milliárd forintos beruházással készült, mintegy ötezer négyzetméter alapterületű sárvári sport- és kulturális központot, amelynek felépítését 2 milliárd forinttal támogatta a kormány döntése alapján a magyar állam.

A módosított Nat biztos alapot nyújt az elhelyezkedésre az élet bármely területén

2020.02.03.
A módosított Nemzeti Alaptanterv (Nat) ismeretanyaga mindenki számára elsajátítható és elsajátítandó, biztos alapot nyújt az elhelyezkedésre az élet bármely területén.
Címkék: Kásler Miklós

Milliárdos kórházfejlesztések a fővárosban és Pest megyében

2020.01.25.
Az Egészséges Budapest Program (EBP) keretében 11 milliárd forintot fordít a kormány kórházépületek felújításának és építésének tervezésére.

Megkezdődött az egészségügyi struktúra átalakítása

2020.01.06.
Az ellátórendszer korszerűsítésével, a hozzáférhetőség javításával és az ezeket lekövető finanszírozás bevezetésével elkezdődött az egészségügyi struktúra átalakítása - közölte Kásler Miklós

Kásler Miklós kitünteti a diákjait védő testnevelő tanárt

2019.12.21.
Méltó elismerésben részesül Farkas János testnevelő tanár, aki a héten saját testével védte meg diákjait egy fővárosi villamoson.

Kásler: a tízparancsolat a legtökéletesebb törvénykönyv

2019.05.12.
A tízparancsolat a világ legtökéletesebb törvénykönyve és etikai kódexe, mert aki betartja, soha nem ütközik a törvénnyel, és megtalálja helyét a családjában, valamint az emberek között - mondta az emberi erőforrások minisztere vasárnap Budapesten, az Istenhegyi Szent László Plébánia új óvodájának alapkőletételén.

Ezeket a cikkeket olvastad már?