Blogolj!

A kijárási korlátozások megszűnése nem jelenti a védekezés végét

Dorogi László
2020.05.17.
Lakatos Tibor, az operatív törzs ügyeleti központ vezetője felhívta a figyelmet, hogy a szigorú szabályok lazítása mellett továbbra is minden állampolgárnak ki kell vennie a részét a vírus elleni küzdelemből.

Vasárnap éjféltől Budapest is újraindul – mutatjuk a szabályokat!

Pintér M. Lajos
2020.05.16.
Gulyás Gergely nemcsak a friss fővárosi intézkedéseket részletezte, de megerősítette: ha nem változik a járvány tendenciája, akkor a kormány május végén a veszélyhelyzeti felhatalmazás megszüntetését fogja kérni az Országgyűléstől.

Budapesten is feloldják a kijárási korlátozást

Pintér M. Lajos
2020.05.16.
Orbán Viktor bejelentette: Budapesten is sikerült letörni a járvány erejét, így a fővárosban is át lehet térni a védekezés második szakaszára. Ugyanakkor felelősségteljes magatartást kért a budapestiektől.

Mától enyhülnek a korlátozások vidéken, Budapesten minden marad a régiben

2020.05.04.
Elkezdődött a védekezés új szakasza, ami azt jelenti, hogy a korlátozások szabályai is megváltoztak hétfőtől. Ez Pest megyében és a fővárosban sok változással nem jár, de a vidék területek kicsit fellélegezhetnek.

Szigorú szabályok szerint indul újra az élet Magyarországon

2020.05.02.
A védekezés első szakasza lezárult, a második szakaszban a gazdaság újbóli beindítása és a korlátozások lazítása van soron – erről Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő beszélt a szombati Kormányinfó Pluszban.

Így élünk május 4–étől – megjelentek az új intézkedések!

Pintér M. Lajos
2020.05.01.
Vidéken jön a lazítás, a fővárosban és Pest megyében marad a kijárási korlátozás.

Orbán Viktor: Budapesten és környékén maradnak a korlátozások, vidéken új intézkedések lépnek életbe

2020.04.29.
Orbán Viktor ma is jelentkezett a járvány ideje alatt már jól megszokott Facebook-videóval, ezúttal az előttünk álló lazításokról és további teendőkről beszélt.

Szigorítanak az önkormányzatok, van ahol részleges kijárási tilalmat vezetnek be

Dorogi László
2020.04.17.
Az önkormányzatok a kormány felhatalmazása alapján újra elrendelik vagy meghosszabbítják, illetve néhol szigorítják a korábbi korlátozásokat.

Legerősebb fegyverünk az önuralom

2020.04.10.
Orbán Viktor szokásos péntek reggeli interjújában a kijárási korlátozásról, a kórházlátogatások fontosságáról, a szokatlan Húsvétról és a gazdaság újbóli fellendítéséről beszélt.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?